Zgibniew Opublikowano 19 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Poznań dziś - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 20 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Dokładnie tak jest , padający deszcz w ciągu 20 sekund zamarza na wszystkim. Co 4 auto to piaskarka sypiąca czym się da ale to i tak nie przynosi rezultatu gdyż pada na tyle mocno ze robi się nowa powłoka lodu. Jedyne pojazdy co nie wpadają w poślizg to tramwaje. Reszta nie wiem na czym by jechała i tak tańczy jak na lodowisku. Life is brutal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 20 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Zobaczymy jak jutro bedzie. Od rana zapowiadaja gololedz i snieg. Ciekawe czy solniczki wyjada w nocy... inaczej poranny paraliz miasta gwarantowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 20 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Ale tu jest tyle piaskarek że nigdy tyle nie widziałem. Na 5 aut na ulicy przypada jedna piosenkarka. Tu nie można się doczepic że ich nie ma. Wysłano z Sony S za pomocą TapaTalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 20 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Zobaczymy jak jutro bedzie. Od rana zapowiadaja gololedz i snieg. e to wreszcie wpadniesz do mnie po ,,zimówki'' :4::4::4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 20 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Jutro o 05:00 wsiadam w Asteroidę i jadę do tyrki. Powiem wam jak to rano wyglądało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Protestaktion IAA Frankfurt 2013 : BMW M6 demoliert! Vol1 - YouTube jaka twarda blacha -nie spodziewałem się tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 20 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Protestaktion IAA Frankfurt 2013 : BMW M6 demoliert! Vol1 - YouTubejaka twarda blacha -nie spodziewałem się tego NIEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 20 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Gołoledź w Poznaniu się chowa: ??????? ?? ?????? ??????? - ????????? - YouTube Trzymajcie do końca jest jak u Hitchocka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 21 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Gołoledź w Poznaniu się chowa:??????? ?? ?????? ??????? - ????????? - YouTube Trzymajcie do końca jest jak u Hitchocka! Dobre u ruskich zawsze jest co oglądać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 21 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 [video=youtube;xzESt57s_c4] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrsiwek Opublikowano 23 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 [video=youtube;RXejFMxDoE8]http://www.youtube.com/watch?v=RXejFMxDoE8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 23 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Ten z naczepa w połowie filmiku ledwo wyhamowal. Zima a zapierdzielaja ze hoho. Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 24 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Ma skilla skubany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 24 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 BMW VS AUDI! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 24 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 BMW VS AUDI! Zwykłe buractwo jak dla mnie Rywalizacja spoko - sam ostatnio się goniłem z jakimś A4. Żarty - też. Ale to są szczyty :bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 24 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Cytat Napisał Zgibniew Zobacz postBMW VS AUDI! Zwykłe buractwo jak dla mnie Rywalizacja spoko - sam ostatnio się goniłem z jakimś A4. Żarty - też. Ale to są szczyty W Polsce taka akcja skończyła by się zadymą. Tam jak widziałeś na filmiku śmiali się po wszystkim i na pewno wezmą odwet. Mocne żarty, ale jednak żarty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 24 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 No niby się śmiali. Ale na miejscu właściciela czerwonej E46 złapałbym niezłego wkur** niemniej faktycznie, mea culpa, nie wytrzymałem do końca i nie widziałem rozbawionych twarzyczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 24 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 To czerwone to nie BMW Wysłane z mojego GT-S7710 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 25 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 To czerwone to nie BMW Haha, słusznie, dzięki. Ciężki dzień, wybaczcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 25 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Your Site Jak to zamontować do E46!? Chcę! Silnik z helikoptera! Przy takim dźwięku nawet M5 e39 się chowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 25 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Bardzo smutny dokument o kilku mieszkańcach Wałbrzycha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 26 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Tragedia :( Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrsiwek Opublikowano 26 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 [video=youtube;QPKxehNa1pk] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleyone Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi