mrsiwek Opublikowano 16 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 [video=youtube;f-WiY0o0Gl0] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 16 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 za takie coś już by miał pozamiatane u mnie a dobrze że wyjął zęby przynajmniej nie zgubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 16 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 za takie coś już by miał pozamiatane u mnie a dobrze że wyjął zęby przynajmniej nie zgubi haha kolo za takie cos to by musiał nową całą szczęke se nową zrobić jak by trafił na kogo innego niż tego co sie tam tłumaczył głupio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 (edytowane) No to się Polacy za granicą wybijają Chłopak z Polski w BRYTYJSKIM MAM TALENT!!! Zaskoczył wszystkich ! - YouTube kuog Edytowane 19 Listopada 2013 przez Sajmonowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Nie ma jak to sie wzruszyć do łez na piosence o diecie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 fajnie gościu zaśpiewał.... kurde jakoś tak się wyciszyłem słuchając tego..... Mistrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 20 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 może fajnie zaśpiewał ale tekst piosenki jak dla mnie nie składny ale Anglicy lubią jeść więc im się podobało :) czekamy co pokaże w finale może zaśpiewa o bigosie i schabowym :4::4::4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 20 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 Kultralny mafiozo z BMW przeprosił tym razem inwalidę - Sadistic.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 21 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Coraz slawniejszy sie staje. Wydaje mi sie ze gosc stanal w odpowiednim miejscu. Jak nic 3 grupa inwalidzka za dysfunkcje mozgu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 21 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Hehe jakiego mózgulolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 23 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 [video=youtube;gK_xpL2k64s] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrsiwek Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 [video=youtube;EcIwpH2AxlU]http://www.youtube.com/watch?v=EcIwpH2AxlU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrsiwek Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 tym razem ( na szczęście) KIEROWCA TOYOTY prawie zabił ludzi w środku miasta [video=youtube;-YShWAN52E0] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 ******lona straz. juz dawno powinna byc zlikwidowana. Szkoda kasy na debili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
streetracer! Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 ******lona straz. juz dawno powinna byc zlikwidowana. Szkoda kasy na debili Najgorsze jest to, że gdyby któryś z nas dał takiemu strażakowi kopa na ryj w obronie innego obywatela to był by sądzony o "napaść na funkcjonariusza na służbie" A z drugiej strony jak oglądam tego typu filmiki na YT to aż sama pięść się zaciska bmw_4 Ostatnio wypisywali mandaty na osiedlu bo parę aut stało na zakazie, a przecież wszyscy dobrze wiemy, że liczba posiadanych samochodów znacznie przewyższa liczbę miejsc parkingowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
streetracer! Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 :bmwsexemofg3: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 kurde nie liczyłem z którego miejsca ruszył ale z 30 ich wykosił silniczek chodzi super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleyone Opublikowano 26 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Samochód Marzeń Kup i Zrób - BMW E34 M5; Sezon 4, Odcinek 8 - YouTube Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qolar Opublikowano 26 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 [video=youtube;hItGBY2ra5U] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 26 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Widziałem fajny nalot wymyślili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
streetracer! Opublikowano 27 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 No to się Polacy za granicą wybijają Chłopak z Polski w BRYTYJSKIM MAM TALENT!!! Zaskoczył wszystkich ! - YouTube To chyba jakaś zmota, bo wg. mnie pierwotnie filmik wyglądał tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
streetracer! Opublikowano 27 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 27 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 Piekna sztuka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
streetracer! Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 BMW Crash and Fail Compilation - YouTube Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 3 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 :mad::mad::mad:bmw_4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi