Georgii Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 To ostro kasują już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 o fuck ja w środe ubezpieczyłem i płace 1065zł za OC/NW/Assistance całą europe!!! w Hdi!!! e39 3.0Diesel mój wiek 22lata (współwłaścicielem jestem) właściciel 53lata (50%) zniżki bo gonga miał corsą w tamtym roku tak to by było 60%!!! 2 auta w tej samej ubezpieczalni!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 ja mam full pakiet ubezpieczenie od utraty znizek ( moze byc 1 kolizja z mojej winy) AC 24 000 ( nawet kamerke pappago mam ubezpieczona nie wspominajac o felgach wzmacniaczach i calej reszcie) OC NNW holowanie w razie wypadku + holowanie w razie klekniecia autka :lol: szyby WARIANT SERWISOWY AC!!!!!! chyba najwazniejsze co moze byc nie ma zadnych utrat wartosci bo auto ma 10 lat lampa kosztuje w salonie 2400 to jest 2400 wyplaocne :lol: STAŁA WARTOSĆ POJAZDU! POLECAM PZU do AC bo maja nawet dla starszych samochodów za dopłata wariant serwisowy ktory sie przydaje w ZYCIU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 ja mam full pakiet ubezpieczenie od utraty znizek ( moze byc 1 kolizja z mojej winy) AC 24 000 ( nawet kamerke pappago mam ubezpieczona nie wspominajac o felgach wzmacniaczach i calej reszcie) OC NNW holowanie w razie wypadku + holowanie w razie klekniecia autka :lol: szyby WARIANT SERWISOWY AC!!!!!! chyba najwazniejsze co moze byc nie ma zadnych utrat wartosci bo auto ma 10 lat lampa kosztuje w salonie 2400 to jest 2400 wyplaocne :lol: STAŁA WARTOSĆ POJAZDU! POLECAM PZU do AC bo maja nawet dla starszych samochodów za dopłata wariant serwisowy ktory sie przydaje w ZYCIU Miras, a to co pogrubilem liczy sie jak ktos Ci okradnie auto? Bo to chyba nie moja wina? Wiec nadal mam ochrone znizek, nie? A co w wypadku jak mi okradna auto 4x do roku? Orientujesz sie? Co do wariantu serwisowego to sie tak nie ciesz.. Mi wyliczyli 3000zl za PDC, a wyplacili 1500zl chociaz mam ten wariant, pelna kwote oczywiscie, ze mi wyplaca.. Jak oddam auto do serwisu, albo przedstawie faktury, ze faktycznie tyle wydalem. Do reki nie wyplaca 100% sumy, tylko 50%.. Ogolnie mam to co Ty 2700 place rowniez PZU. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Co do wariantu serwisowego to sie tak nie ciesz.. Mi wyliczyli 3000zl za PDC, a wyplacili 1500zl chociaz mam ten wariant, pelna kwote oczywiscie, ze mi wyplaca.. Jak oddam auto do serwisu, albo przedstawie faktury, ze faktycznie tyle wydalem. Do reki nie wyplaca 100% sumy, tylko 50%.. oczywiście faktury ;P co do zlodziejstwa to nie przewiduje by mi ktoś grzebał w aucie bo łep spadnie przy dupie .. zlodziejstwo to chyba logicznie nie twoja wina takze nie powinno sie tracic znizek.. ale w tym kraju sa różne chwyty takze do konca nie wiadomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Wujek samo Zło_ Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 hmmm jakieś dziwne rzeczy tu wypisujecie... samochód 65% zniżek = w jednej racie 470zł ac+oc lub 490 w dwóch motocykl 68-70zł nie lubię przepłacać za coś co mnie i tak mało obchodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 samochód 65% zniżek = w jednej racie 470zł ac+oc lub 490 w dwóchmotocykl 68-70zł przeciez to zalezy od ceny auta .. za motor tez sie to tyczy moja znajoma np placi okolo 2 tys za motor ... ale rodzyn jakich mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Wujek samo Zło_ Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Jokeymiras no co Ty nie powiesz ? patrzaj ino: za jawę350 płaciłem 68zł za rok i za hd też płacę 68zł na rok a ten drugi jest hmmm.... 22 razy droższy od tego pierwszego. i co teraz? Od ceny powiadasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 nie chce mi sie wierzyć ze za motor warty np 10 tys zł auto casco razem z OC kosztuje tyle co do jawki 68zł. moze OC tyle kosztuje spoko ale AC na bank nie za telefon swoj placiłem 99zł AC :lol: na 2 lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi