Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

Rekomendowane odpowiedzi

o fuck ja w środe ubezpieczyłem i płace 1065zł za OC/NW/Assistance całą europe!!! w Hdi!!!

e39

3.0Diesel

mój wiek 22lata (współwłaścicielem jestem)

właściciel 53lata (50%) zniżki bo gonga miał corsą w tamtym roku tak to by było 60%!!!

2 auta w tej samej ubezpieczalni!!!!

ja mam full pakiet

ubezpieczenie od utraty znizek ( moze byc 1 kolizja z mojej winy)

AC 24 000 ( nawet kamerke pappago mam ubezpieczona nie wspominajac o felgach wzmacniaczach i calej reszcie)

OC

NNW

holowanie w razie wypadku + holowanie w razie klekniecia autka :lol:

szyby

WARIANT SERWISOWY AC!!!!!! chyba najwazniejsze co moze byc :) nie ma zadnych utrat wartosci bo auto ma 10 lat lampa kosztuje w salonie 2400 to jest 2400 wyplaocne :lol:

STAŁA WARTOSĆ POJAZDU!

POLECAM PZU do AC bo maja nawet dla starszych samochodów za dopłata wariant serwisowy ktory sie przydaje w ZYCIU

ja mam full pakiet

ubezpieczenie od utraty znizek ( moze byc 1 kolizja z mojej winy)

AC 24 000 ( nawet kamerke pappago mam ubezpieczona nie wspominajac o felgach wzmacniaczach i calej reszcie)

OC

NNW

holowanie w razie wypadku + holowanie w razie klekniecia autka :lol:

szyby

WARIANT SERWISOWY AC!!!!!! chyba najwazniejsze co moze byc :) nie ma zadnych utrat wartosci bo auto ma 10 lat lampa kosztuje w salonie 2400 to jest 2400 wyplaocne :lol:

STAŁA WARTOSĆ POJAZDU!

POLECAM PZU do AC bo maja nawet dla starszych samochodów za dopłata wariant serwisowy ktory sie przydaje w ZYCIU

Miras, a to co pogrubilem liczy sie jak ktos Ci okradnie auto? Bo to chyba nie moja wina? Wiec nadal mam ochrone znizek, nie? A co w wypadku jak mi okradna auto 4x do roku? Orientujesz sie?

Co do wariantu serwisowego to sie tak nie ciesz.. Mi wyliczyli 3000zl za PDC, a wyplacili 1500zl chociaz mam ten wariant, pelna kwote oczywiscie, ze mi wyplaca.. Jak oddam auto do serwisu, albo przedstawie faktury, ze faktycznie tyle wydalem. Do reki nie wyplaca 100% sumy, tylko 50%..

Ogolnie mam to co Ty 2700 place ;) rowniez PZU.

Co do wariantu serwisowego to sie tak nie ciesz.. Mi wyliczyli 3000zl za PDC, a wyplacili 1500zl chociaz mam ten wariant, pelna kwote oczywiscie, ze mi wyplaca.. Jak oddam auto do serwisu, albo przedstawie faktury, ze faktycznie tyle wydalem. Do reki nie wyplaca 100% sumy, tylko 50%..

oczywiście faktury ;P

co do zlodziejstwa to nie przewiduje by mi ktoś grzebał w aucie bo łep spadnie przy dupie ..

zlodziejstwo to chyba logicznie nie twoja wina takze nie powinno sie tracic znizek.. ale w tym kraju sa różne chwyty takze do konca nie wiadomo

Jokeymiras no co Ty nie powiesz ?

patrzaj ino: za jawę350 płaciłem 68zł za rok i za hd też płacę 68zł na rok a ten drugi jest hmmm....

22 razy droższy od tego pierwszego.

i co teraz? Od ceny powiadasz?