asiarecz102` Opublikowano 12 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 Witam. Byłam dziś na komputerze z autem i wykazał komputer następujące błędy tj: 17760 17920 17726 17968 Czy ktoś jest w stanie powiedzieć mi czego te błędy dotyczą? i co powinnam zmienić, będąc na warsztacie? Powiem tak. Autko sprawowało się dobrze do czasu gdy podczas jazdy bmw traciło moc- rozłącza turbo przy większych obrotach. Proszę o pomoc:") Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 12 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 Ludzie po co płacicie za taką gównianą diagnostykę ..... Jedziesz do warsztatu dostajesz jakieś cyferki i radź sobie dalej samemu ..... jakaś paranoja :bag: Jakim kompem / softem była zrobiona diagnostyka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 12 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 Tragedia jakas szukam murzdze i nic nie moge wymyslic jakim softem to zostalo zrobione i co to za fachowcy co nie powiedzieli Ci co te bledy oznaczaja. ZENUA :drool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 12 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 Ja bym do nich wrócił i poprosił o określenie(opisanie) tych błedów. Jak nie to zwrot pieniędzy. Przeciez to jest niepełna usługa!! Tak jak Mordulec napisał - paranoja. P.S. A następnym razem zapytaj na forum. Przecież pełno ludzi ma interfejsy. Ja zresztą też... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 12 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 1 co najpierw musisz zrobic to podpiac autko pod normalny komputer:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 12 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 (edytowane) Dobrze te kody przepisales ? bo ja jak robilem diagnoze zwyklym lapkiem z programem kody wpisywalem w google i bylo wszystko cacy Edytowane 12 Stycznia 2012 przez edu2301 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi