Agnieszka Opublikowano 20 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 interesuje mnie czy i w jaki na przykład sposób Maxbimmerki dbają o swoje/swoich wybranków samochody? mycie z duża ilością piany w przydomowym ogródku? albo coś w tym typie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 20 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 interesuje mnie czy i w jaki na przykład sposób Maxbimmerki dbają o swoje/swoich wybranków samochody? mycie z duża ilością piany w przydomowym ogródku? albo coś w tym typie? A to dobre pytanie :lol: Ja nigdy nie myłam mojemu wybrankowi bumy, ostatnio jak chciałam pomóc, to spotkało to się ze sprzeciwem, więc w tym temacie ja się nie mogę wypowiadać :roll: Aczkolwiek gdybym miała szanse to ...... :lol: :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beatka Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 Mycie autka w przydomowym ogródku i owszem Ale musze się przyznać,że mnie udało się to może dwa razy Niestety po szczegółowych instrukcjach jakie dostałam od Piotrka jak proces mycia auta ma przebiegać :evil: ,dałam sobie spokój. Częściej zajmuję się doprowadzaniem wnętrza do stanu używalności,bo na to zazwyczaj facetowi brak sił po wypucowaniu i nawoskowaniu blachy hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 21 Września 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 a jak powinien wyglądać proces mycia bumy? bo właśnie chcę komuś zrobić przyjemność i zastanawiam się w jaki sposób... zaznaczam że w grę wchodzą tylko zabiegi pielegnacyjne lub podobne beemki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 Niestety po szczegółowych instrukcjach jakie dostałam od Piotrka jak proces mycia auta ma przebiegać :evil: To jest właśnie to, bo albo oddają bume w nasze ręce, bez żadnego sprzeciwu, ale niech sami sobie myją 8) a jak powinien wyglądać proces mycia bumy? bo właśnie chcę komuś zrobić przyjemność i zastanawiam się w jaki sposób... Z tym chyba musisz zwrócić się do jakiegoś faceta, bo to przeciez oni wiedzą jak najlepiej zadbać o ich cudeńka :lol: :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beatka Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 no coż.....proces ten jest żmudny i wyczerpujący ale satysfakcja na maxa happy_bmw w ogródku jest całkiem przyjemnie :mrgreen: 1. zamykamy szczelnie okna 2. spłukujemy autko wodą pod dużym ciśnieniem,pamiętając o nie szorowaniu wtedy gąbka,bo piasek porysuje lakier :!: 3. gdy jesteśmy pewne,że samochód jest już dobrze opłukany z wszelkiego"brudu" myjemy go wodą(najlepiej ciepłą) z dodatkiem szamponu 4. mycie zaczynamy od dachu(nie wdrapujemy się na maskę,chyba że zależy nam na.... dokładnym jego umyciu :lol: ) 5. szczególną uwagę poświęcamy felgom(muszą lśniś :!: :!: :!: ) 6. ważne aby sprawdzać stan zabrudzenia wody w wiaderku(czasami trzeba ją zmienić nawet trzy razy :roll: ) 7. tak umytą Bunie wycieramy do sucha aby nie pozostały zacieki po wodzie 8. ja dodatkowo szyby z zewnątrz i wewnątrz przecieram "Clinem" do szyb <bmw_1> 9. :!: jeżeli szmpon niezawierał środka nabłyszczającego to niestety czeka nas woskowanie :mrgreen: :mrgreen: :!: pozdrawiam <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 :shock: :shock: :shock: no nie , zabiłaś mnie, jestem w shocku, myslałem że nie wiesz o co chodzi, no to następnym razem Ty myjesz, żono :mrgreen: :mrgreen: happy_bmw 6. ważne aby sprawdzać stan zabrudzenia wody w wiaderku(czasami trzeba ją zmienić nawet trzy razy :roll: ) tylko jedno ale mam, nieścisłość, wystarczy jedno wiaderko 10 litrowe spokojnie bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 woda,trochę ''ludwika'' i po myciu+2 browary oczywiście bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 23 Września 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2006 drogi Łaziku- jak by to powiedzieć, ująłeś to mało opisowo... Beatko- dziękuję , teraz tylko nauczyć się tego na pamięć, żeby nic nie pomylić :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 tylko najpierw trzeba umyc szczotka a pozniej zmieniamy wode i lecimy gąbką <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 24 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 tylko najpierw trzeba umyc szczotka a pozniej zmieniamy wode i lecimy gąbką <bmw_1> madzia masz rację :wink: <bmw_2> tylko że mój samochód stał pod fabryką i ma tyle opiłków w lakierze że gąbka zostaje na nim :lol: .dlatego o niego tak za bardzo się nie troszczę.no ale jak go pomaluje to hoho <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 26 Września 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 a inne sposoby okazania zainteresowania bumą? tak żeby np. zaszokowac pana? bo już uczę się "mechanicznych" słówek powoli... np. jakieś małe, szczególnie ulubione gadżety? pytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katarzyłka Opublikowano 27 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 a inne sposoby okazania zainteresowania bumą? tak żeby np. zaszokowac pana? bo już uczę się "mechanicznych" słówek powoli... np. jakieś małe, szczególnie ulubione gadżety? pytanie_bmw sposoby okazywania zainteresowania Bunią?? chwalić na każdy kroku i być wierną (marce BMW oczywiście ) :lol: ulubione gadżety?? Wszystko do BMW happy_bmw <bmw_1> <bmw_3> pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 11 Października 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 chwalić BMW oczywiście i być wierną tylko BMW? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pyton Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Witam Świetny temat a Beatka dala jak widze fenomenalny opis tego czasochłonnego mycia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madziulka Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 no no Beatko piekny opis mnie samej udalo sie tylko raz wspomagac w myciu ale oczywiście małe zastrzezenia były :wink: pozdrawiam i powodzenia <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Hehehe... Bo wy dziewczyny za słabo kombinujecie Spróbujcie założyć strój kąpielowy,a w przydomowym ogródku to może i bez stroju, ale obowiązkowo szpilki i myślę że facet nic wam nie powie a będzie siedział i cieszył oko widokiem.....jak jego buma staje się czystsza i czystsza..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 odkopac prawie roczny temat , gratulacje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madziulka Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Byqu stroj to akurat mialam :wink: tylko brak szpilek i plotu nie było jeszcze :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Byqu stroj to akurat mialam :wink: tylko brak szpilek i plotu nie było jeszcze :lol: Magda tylko pamiętaj, że jak coś to żeby dachuw tych szpilka nie próbowac myć z maski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madziulka Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 hłe hłe :lol: spoko wiem do czego szpilki służą :wink: pozdrowionka happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 2 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 No,no,że dopiero teraz przeczytalem ten temat. Widzę,że nie tylko ja mam specjalne wymagania co do mycia auta i jestem pocieszony-JESTEM NORMALNY :mrgreen: Beatko super opis. <bmw> <bmw> <bmw> <bmw> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 tia... a moja w mojej buni lubi tylko to ze jej sie wygodnie siedzi:( w dniu kiedy ja kupilem zapadla wielka cisza na 2 nastepne dni... "bo to duze takie"... <bmw_1> co do innych sposobow wie juz co to jest turbina i jaki dzwiek towarzyszy kiedy waz wysuwa sie z opasek, a podczas naprawy w warunkach polowych zachowuje nalezyta cierpliwosc i powage Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spooch Opublikowano 10 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 hehe nasmialem sie czytajac te posty happy_bmw dobry temat az brzuch mnie rozbolal od smiechu :drunk: bo Wy kobiety nie doceniacie nas...my chcemy tak dobrze dla Was happy_bmw przeciez mycie bawarki to strasznie meczace zajecie a my chcemy zebyscie mialy sily na inne przyjemnosci <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 10 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 hehe nasmialem sie czytajac te posty happy_bmw dobry temat az brzuch mnie rozbolal od smiechu :drunk: bo Wy kobiety nie doceniacie nas...my chcemy tak dobrze dla Was happy_bmw przeciez mycie bawarki to strasznie meczace zajecie a my chcemy zebyscie mialy sily na inne przyjemnosci <bmw_1> Jasne jasne, po prostu nikt poza Wami, drodzy Panowie, nie może dotykać Waszego cudeńka bo potem by dopiero Wasze bunie strzelały fochami :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi