Krzysiek Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Jak donoszą media: Robert Kubica poślizgnął się na oblodzonej drodze nieopodal swojego domu w Pietrasanta we Włoszech. Badania wykazały, że złamał piszczel w dokładnie tym samym miejscu, w którym kość doznała złamania 11 miesięcy temu podczas Rajdu Andory. Prześwietlenie wykazało, że prawa noga Polaka jest złamana. Niestety, jego kość piszczelowa złamała się dokładnie w tym samym miejscu, w którym pękła 11 miesięcy temu podczas wypadku. Źródło: Sport.onet.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 on się chyba urodził 13 w piątek jak ja :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 No to gruby kibel :bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 a taka kariera przed nim stała otworem:) ale po tym wszystkim to raczej będzie jednym z wielu o których się zapomina!!!!.............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Ja pierdziele. Pech to malo powiedziane. Naprawde wspolczuje mu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa325i Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Eh kurde, porazka chyba nie doczekamy się jego powrotu do f1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit3er Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Nie wiem czemu ale ciśnie mi się że to typowo polskie... Jak pod wiatr to jeszcze w deszczu. Życzę mu żeby jednak sie nie poddał i pokazał na co go stać! Masakra!:cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 11 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Ostatnie doniesienia mówią, ze to tylko pęknięcie i nie jest bardzo poważne. Wydłuży jedynie rehabilitację o około 3 tygodnie. Sent from my Samsung using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 szkoda chlopa... dopiero doszedl do siebie. a zeby podac ta wiadomosc durczok fakty przerwal... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 (edytowane) Miejmy nadzieję, że nie będzie poważnie. Szkoda by było... I tak ma chłopina pecha... Edytowane 11 Stycznia 2012 przez Jaro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Ja wierze ze wroci do f1 nie teraz to pozniej. Trzymam kciuki za Roberta Wysłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Ten ostatni sezon F1 oglądałem jak zawsze , ale bez Roberta to nie to , wielka szkoda , ale wierzmy ,że powróci silniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia1419 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Coś czuję, że jeszcze nas wszystkich zadziwi :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 12 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 ja pierdzielę ten to ma pecha a ja myślałem ze niebawem zobaczymy go znowu na torze :sad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 12 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 Oczywiście,że go zobaczycie na torze ale już w barwach ferrari ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 12 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 http://sport.wp.pl/martykul.html?wid=14162237& Uraz nie opozni rehabilitacji Kubicy..... Wysłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 17 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 Sport - Informacje sportowe - Mini.wp.pl - Wirtualna Polska Uraz nie opozni rehabilitacji Kubicy..... Wysłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk właśnie wczoraj wyszedł ze szpitala i złamanie nogi nie powinno zaszkodzić ani opóznić jego rehabilitacji to dobra wiadomość:lol: pewnie niebawem zobaczymy go w f1happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 17 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 Niech wraca na tor Polacy jeszcze w F1 mistrza nie mieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi