Pola Opublikowano 13 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Każdy by tak zaparkował jakby musiał i nie parkują tak tylko bmw ehhh. Ja bym tak nie zaparkowała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 14 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Ja bym tak nie zaparkowała. Z chorym dzieckiem na pomocy nocnej przy -5st sam mam takie coś ze 2 -3 razy na sumieniu - w tym raz w Beem. Ale tu środek dnia, środek lata... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 14 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Ja bym tak nie zaparkowała. nie ma lypy ja tez tak bym nie parkował laweta droga o parkingu nie wspomnę:cry::biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 15 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Mi się taki hardcore jeszcze nie zdażył, nawet jak jest lipa z miejscem to szukam innej opcji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 15 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Mi też nie udało się tak parknąć-czasem kawałek dalej muszę podejść na nogach ale jak burak nie parkuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 22 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 coś w ten temat:) Mistrzowie parkowania cz. 1 - Oleśnica - MojaOlesnica.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 22 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 no to u nas burmistrzowi zrobili z 5 fotek.. i co...... ***** dostał raz pouczenie..a parkował gdzie się dało czy to na chodniku za znakiem zakazu czy to na miejscu dla inwalidy.. ale nie jeździ BMW tylko Citroenem ale mniejsza o to czym ważne że takie sytuacje się zdążają!!! i powinny zostać namierzone .. nie powiem że bączki po 22 na parkingu się nie zdarzyły , bo się zdarzyło pare razy.... ale nie żeby maniane jakąś odpierdzielać.. KARNY KUT*S 200 SZT złe parkowanie + CZEKI GRATIS! (2071493615) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Bylo mu przykleic kilka na szybe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 22 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 To jest dobre :lol: CHYBA sobie zamówię:4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANIO Opublikowano 22 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 a nawet nie wiecie jak ciężko schodzi taka naklejka wiem coś o tym bo kiedyś koledzy mi z pracy przykleili parę takich *****ków :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 22 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 wiem coś o tym bo kiedyś koledzy mi z pracy przykleili parę takich *****ków pewnie mieli powodylolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 22 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 pewnie mieli powody zazdrość?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 22 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 wiem coś o tym bo kiedyś koledzy mi z pracy przykleili parę takich *****ków lepiej się nie przyznawać!!! hehe:4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 22 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Karnego Wacka jak jeszcze nie było go na alledrogo drukowaliśmy na kompie i wsadzaliśmy za wycieraczkę auta delikwenta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 7 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 I co? Ładnie się postawił... Niestety przez mój telefon numery nie do odczytania :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 10 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 Eeeee, tam, dobrze stoi. to Ci po prawej nieprzepisowo :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Dzisiaj widziałem jednego buraka w czarnym E39 touring który pasuje idealnie do tematu. W Oławie obok Inter Marche jest szkoła i zaraz obok niej niedawno oddali do użytku nową drogę która prowadzi od Shella do szpitala. Wyjeżdżam dzisiaj z parkingu Brico, patrzymy na prawo - zapierdala Buma ale naprawdę konkretnie. Obok tej szkoły przejechał z taką prędkością, że postukałem się w czoło. Nie wiem po *** tak zapierdalał bo kilkanaście metrów dalej jest skrzyżowanie na którym trzeba ustąpic pierwszeństwa przejazdu. Akurat wyszło tak, że jechaliśmy za nim. Skręca w prawo, tam zaraz jest przejście dla pieszych. Babka była już na pasach a ten ją wyminął i rura. Mówię do kumpla - dawaj za nim, bo jakąś naklejkę ma na klapie z lewej strony. Myślę, no ***** okaże się jeszcze, że to Dyziu...Trochę go dogoniliśmy przed rondem - naklejka w tym samym miejscu co nasza ale z trochę innym tekstem - BMWPASJA...Niestety nie mam zdjęcia ale blachy miał DW :bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 ale jesteś sztywny,każdy lubi czasem trochę pozapie*dalac,lekko pasywnie do tego wszystkiego podchodzisz,napij się czegos mocnego,najlepiej bimbru swojskiej roboty :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 ale jesteś sztywny,każdy lubi czasem trochę pozapie*dalac No to niech jedzie na jakiś parking , boczną drogę i niech nawet postawi furę na dachu , ale niech po mieście nie robi takich cyrków .... miszczu prostej i wyprzedzania na pasach :bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 No to niech jedzie na jakiś parking , boczną drogę i niech nawet postawi furę na dachu , ale niech po mieście nie robi takich cyrków .... miszczu prostej i wyprzedzania na pasach :bag: Przecież pawelo to mistrz ironii na tym forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Myślę, no ***** okaże się jeszcze, że to Dyziu uklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Dyziu jak to bedzie czytal to sie zestresuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 No to niech jedzie na jakiś parking , boczną drogę i niech nawet postawi furę na dachu , ale niech po mieście nie robi takich cyrków .... miszczu prostej i wyprzedzania na pasach :bag: Albo niech się rozpędzi do 200 i przywali w drzewo przynajmniej będzie będzie jednego buraka mniej a prasa będzie miała znowu o czym pisać :bag::bag::bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 A MY BĘDZIEMY OMAWIAĆ GO W TEMACIE , KOLEJNY WYPADEK Z BMW lolol (POYEBY) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 a co-Dyziu furę zmienił?tyle mnie omija? bo miał sedana a piszecie o touringu na blachach DW.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 ulala nie ja mam blachy PSC i tak nie świruje po dzielnicach:) kurde czytam strone 8 a tam Czecha tekst Dyziu jak to bedzie czytal to sie zestresuje i myśle sobie jak ktoś mnie widział jak zaparkowałem na Borowskiej przed szpitalem na trawniku!!! i mowie sobie ... zrobili mi zdjęcie:) ale nie .....na szczęście nie:):4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi