sagui Opublikowano 12 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 ulala nie ja mam blachy PSC i tak nie świruje po dzielnicach:) kurde czytam strone 8 a tam Czecha tekst i myśle sobie jak ktoś mnie widział jak zaparkowałem na Borowskiej przed szpitalem na trawniku!!! i mowie sobie ... zrobili mi zdjęcie:) ale nie .....na szczęście nie:):4: jak Cię przyuważę to będziesz miał fotkę :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Ten koleś niewątpliwie był burakiem...był... Tuerie de Toulouse : les premires images du suspect - LeMonde.fr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Ten koleś niewątpliwie był burakiem...był...Tuerie de Toulouse : les premires images du suspect - LeMonde.fr no może i tak ale co w tym takiego jest??? przetłumacz jak możesz:) hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 no może i tak ale co w tym takiego jest??? przetłumacz jak możesz:) hehe Policyjny szturm na mieszkanie Mohammeda Meraha - zamachowiec z Tuluzy nie żyje - Wiadomości - WP.PL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 to ten co na szkołe żydowską zamach zrobił??? bo on był burakiem................ i nie tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Policyjny szturm na mieszkanie Mohammeda Meraha - zamachowiec z Tuluzy nie żyje - Wiadomości - WP.PL niezly snajper musial byc ze go w locie trafil i to w leb... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Dziś we Wrocku na Dobrzyńskiej kolo przychodni ok 10,15- nie był to samochodzik inwalidy [ATTACH=CONFIG]19025[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Po tym jak zaparkowal to byl chyba samochod jakiegos profesjonalnego cymbala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 A mi się wydaje ,że to był jakiś inwalida (ślepy)lololjak tak staje:help: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GleN Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Albo młode małżeństwo poruszające się na wózkach inwalidzkich-muszą mieć trochę więcej miejsca na wyładowanie i montaż sprzętu :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kitajec Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 temat ciekawy jest taka stronka Święte Krowy mam nadzieje ze linki mozna umieszczac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 chyba zostawie bez komentarza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Trafił w czuły punkt lolol .... samochodu :dance: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Chyba nie przezyli, co? Jadacy z lewej strony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Ładną prędkość musieli tam mieć ciekawe czy na promilach :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Ups aż oczom nie wierze ale się poskładała Bumka Ale 17 jeszcze do odzysku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Oj cała parą w latarnie aż się tak złożyła... Każdą marką jeżdżą też buraki nic na to nie poradzimy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Wrocław- Magnolia [ATTACH=CONFIG]22150[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 wykorzystal potencjal x5 w 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 To nie jego wina tylko tego ****a co stanal obok jak *****, jesli ten obok nie mial wyjscia to mogl stanac bardziej na prawo chyba, ze stal tan motor. W co watpie bo 80% leszczy parkuje jak sie im podoba, ostatnio bieglem z karnym *****ikiem do gnoja, a on juz mial 2 na szybie buahaha, ale lacha darlem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 trzeba obklejać szyby takim łajzą bo nie są sami i przez takich zamiast 10 aut to parkuje 7 i jest lipa sam pare nakleiłem i czekam jak mi szwagier podrzuci jeszcze kilka takich naklejek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Chicco a to nie jest twoja nowa fura bo tak często zmieniasz ze nie mogę już się połapaćkuog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Chicco a to nie jest twoja nowa fura bo tak często zmieniasz ze nie mogę już się połapać Nie nie, mam 4 inne ale żaden z nich nie jest na fotce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 :lol: emczy :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Taz to już było, "małolat w M3" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi