DAR535 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Witam Chciałem sie dowiedzieć gdzie znajduje się filtr kabinowy . e34 535 90r klima> BO szukałem i nie wiem gdzie powinien sie znajdować być możne inny wlascicel mu go wyjąc. O to kilka zdjęć proszę o POMOC !! 1.Kabina / nagrzewnica wyjęta [ATTACH=CONFIG]17916[/ATTACH] 2.Kabina /pasażer tu powinien wyjmować filtr kabiny ale nie ma . [ATTACH=CONFIG]17918[/ATTACH] 3. Widać chłodnice klimy ale nie ma filtra <przód > [ATTACH=CONFIG]17917[/ATTACH] Nie wiem gdzie powinę znajdować filtr i gdzie prawidłowo powinę być . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jareknes Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 http://www.filtron.pl/katalog/instrukcje/1031k.pdf Oznaczenie: K 1031 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAR535 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 dzięki to ja nie mam widocznie były właściciel go wyjął ale ja założę nowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Autko mu parowało bo filtr zawalony był to wywalił Czego to ludzie nie robią lol.Przecież zamiennik to jakieś 20zł no ale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIAN-76 Opublikowano 19 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 to sie narozbierał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi