Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

Rekomendowane odpowiedzi

-Pisz do gościa o VIN

-Fotek naklepał ale żadnego zdjęcia komory silnika

-W opisie aukcji 4.4L ... ale czy w roczniku 96 szło już 4.4 to coś mam wątpliwości

-CENA .... 20 klocków to sporo jak na E38 z początku produkcji

Nie lepiej troszkę lepiej poszukać i kupić sobię E38 750iL lub zwykłą 750i ? Wiesz zawsze to lepsze wyposażenie(skórzana tapicerka na desce roździelczej itd) i mniej takich na ulicach ! V12 RZĄDZI!

Taaa idealne auto na dojazdy do pracy :drunk:

A jak 20l w mieście !

To chyba po jakimś małym miasteczku , po wrocku znajomy miał taką właśnie 5.4L to spalanie zaczynało się od 22L w górę .... szybko się jej pozbył :lol:

Sory ale w dzisiejszych czasach 120zł za przejechanie 100km to nieporozumienie , chyba że na wycieczkę do kościoła :dance:

To chyba po jakimś małym miasteczku , po wrocku znajomy miał taką właśnie 5.4L to spalanie zaczynało się od 22L w górę .... szybko się jej pozbył :lol:

Sory ale w dzisiejszych czasach 120zł za przejechanie 100km to nieporozumienie , chyba że na wycieczkę do kościoła :dance:

Ja akurat mam 17 km od pracy mieszkam poza miastem. To spalam około 15-17l.

Znam niektórych którzy jeżdżą po benzyną do Ruskich i sprzedają po 4,20zł za L. Może się skuszę !:-P

Pola i tu się z Tobą zgodzę. Wolę mieć 5,4l i dawać dużo kasy na benzynkę i mieć tą MOC! A nie wozić się 1,9TDI AUDIKAMI..

Ale jeszcze miedzy tym 5,4L V12 i 1,9TDI Audikami, znajdziesz jeszcze dobre beemki rzedowe 6, i V8 ktore w manualu potrafia palic nawet i w okolicach 14-15 (Lucius potwierdzi). Jak dla mnie jesli V12 to tylko LPG. Podkreslam, jak dla mnie..

Miałem V12 przez krótki okres w moim zyciu sprowadzona ze Szwajcarii wiem jedno spala to hektolitry paliwa na gazie to nie chodzi ogolnie troche lipa z tymi 12 znajomy kupił i sobie teraz w twarz pluje, ja sie na to namówic nie dam, W porownaiu z 4.4 to niebo a ziemia a wcale az tak zle nie jedzie. :lol:

i tu się z Tobą zgodzę. Wolę mieć 5,4l i dawać dużo kasy na benzynkę i mieć tą MOC!

Chyba nie do końca się zrozumieliśmy ;) Ja wolę mieć mniejszą MOC, V8 w zuepłności wystarczy, mniej płacić za Pb+ LPG i mieć kasę na inne przyjemności.

Ale jeżeli kogoś stać i MOC bardziej go interesuje niż finanse, to jego sprawa. Każdy żyje po swojemu :bmwsexemofg3:

A co bumy z ogłoszenia z zewnątrz piękna, ładnie wywoskowana itd ;) ale tak jak pisali przedmówcy, tyle kasy za początek serii- trochę drogo :?

Nie lepiej troszkę lepiej poszukać i kupić sobię E38 750iL lub zwykłą 750i ? Wiesz zawsze to lepsze wyposażenie(skórzana tapicerka na desce roździelczej itd) i mniej takich na ulicach ! V12 RZĄDZI!

750i to piękna furka ale 750il to raczej chyba z kierowcą :bmwsexemofg3: