Grzechu Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Koledzy co myslicie o tym aucie: BMW 740i Manual Skóra Navi/TV Xenon alu ZAMIANA!! (2036434755) - Aukcje internetowe Allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 -Pisz do gościa o VIN -Fotek naklepał ale żadnego zdjęcia komory silnika -W opisie aukcji 4.4L ... ale czy w roczniku 96 szło już 4.4 to coś mam wątpliwości -CENA .... 20 klocków to sporo jak na E38 z początku produkcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 9 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Własnie ta cena troche wysoka. Napisalem zeby podal vin sprawdzimy ja. Kurde jakby byla conajmiej 98 to bym mial troche lzej na sercu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 hmm cena spora... ale jest manual..:4: jeśli myślisz o zakupie to niech sprzedawca Vin poda:) bo za takie pieniądze to musi być laleczka:):4: ale różnie to bywa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 W opisie aukcji 4.4L ... ale czy w roczniku 96 szło już 4.4 to coś mam wątpliwości kumpel ma 4,4 z96:) więc były!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 9 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Czekamy na VIN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Dobra teraz sprawdziłem , ciekawa sprawa z tymi manualami 740i M60 93-96 740i M62 94-01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
willi230 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 ja sie jakoś zraziłem....i po auto dalej niz 200km nie pojade....nawet jakby na zdjęciach miałaby być laleczka:4::4::4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 na zdjęciach wygląda dobrze tylko trochę za daleko aby jechać i sprawdzić i ta cena za ten rocznik trochę za wysoka no chyba ze naprawdę igła:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galone Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 z austri chyba przywieziona, to moze igla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rumcajs12 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Nie lepiej troszkę lepiej poszukać i kupić sobię E38 750iL lub zwykłą 750i ? Wiesz zawsze to lepsze wyposażenie(skórzana tapicerka na desce roździelczej itd) i mniej takich na ulicach ! V12 RZĄDZI! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Nie lepiej troszkę lepiej poszukać i kupić sobię E38 750iL lub zwykłą 750i ? Wiesz zawsze to lepsze wyposażenie(skórzana tapicerka na desce roździelczej itd) i mniej takich na ulicach ! V12 RZĄDZI! Taaa idealne auto na dojazdy do pracy :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rumcajs12 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 A jak 20l w mieście ! Zobacz to : BMW 740 mega wypas (2035476463) - motoAllegro <---- 99r po lifcie 740i ,okolice Warszawy (cena dobra!) BMW E38 750i LPG (2037591991) - motoAllegro <---- 98r przed liftem 750i. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 A jak 20l w mieście ! To chyba po jakimś małym miasteczku , po wrocku znajomy miał taką właśnie 5.4L to spalanie zaczynało się od 22L w górę .... szybko się jej pozbył :lol: Sory ale w dzisiejszych czasach 120zł za przejechanie 100km to nieporozumienie , chyba że na wycieczkę do kościoła :dance: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rumcajs12 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 To chyba po jakimś małym miasteczku , po wrocku znajomy miał taką właśnie 5.4L to spalanie zaczynało się od 22L w górę .... szybko się jej pozbył :lol:Sory ale w dzisiejszych czasach 120zł za przejechanie 100km to nieporozumienie , chyba że na wycieczkę do kościoła :dance: Ja akurat mam 17 km od pracy mieszkam poza miastem. To spalam około 15-17l. Znam niektórych którzy jeżdżą po benzyną do Ruskich i sprzedają po 4,20zł za L. Może się skuszę !:-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Sory ale w dzisiejszych czasach 120zł za przejechanie 100km to nieporozumienie Może kogoś stać i nie ważne ile płaci za bajure, ważne, że dwanaście cylinderków pracuje pod maską :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rumcajs12 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Pola i tu się z Tobą zgodzę. Wolę mieć 5,4l i dawać dużo kasy na benzynkę i mieć tą MOC! A nie wozić się 1,9TDI AUDIKAMI.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Pola i tu się z Tobą zgodzę. Wolę mieć 5,4l i dawać dużo kasy na benzynkę i mieć tą MOC! A nie wozić się 1,9TDI AUDIKAMI.. Ale jeszcze miedzy tym 5,4L V12 i 1,9TDI Audikami, znajdziesz jeszcze dobre beemki rzedowe 6, i V8 ktore w manualu potrafia palic nawet i w okolicach 14-15 (Lucius potwierdzi). Jak dla mnie jesli V12 to tylko LPG. Podkreslam, jak dla mnie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 11 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Miałem V12 przez krótki okres w moim zyciu sprowadzona ze Szwajcarii wiem jedno spala to hektolitry paliwa na gazie to nie chodzi ogolnie troche lipa z tymi 12 znajomy kupił i sobie teraz w twarz pluje, ja sie na to namówic nie dam, W porownaiu z 4.4 to niebo a ziemia a wcale az tak zle nie jedzie. :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 i tu się z Tobą zgodzę. Wolę mieć 5,4l i dawać dużo kasy na benzynkę i mieć tą MOC! Chyba nie do końca się zrozumieliśmy Ja wolę mieć mniejszą MOC, V8 w zuepłności wystarczy, mniej płacić za Pb+ LPG i mieć kasę na inne przyjemności. Ale jeżeli kogoś stać i MOC bardziej go interesuje niż finanse, to jego sprawa. Każdy żyje po swojemu :bmwsexemofg3: A co bumy z ogłoszenia z zewnątrz piękna, ładnie wywoskowana itd ale tak jak pisali przedmówcy, tyle kasy za początek serii- trochę drogo :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 14 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Nie lepiej troszkę lepiej poszukać i kupić sobię E38 750iL lub zwykłą 750i ? Wiesz zawsze to lepsze wyposażenie(skórzana tapicerka na desce roździelczej itd) i mniej takich na ulicach ! V12 RZĄDZI! 750i to piękna furka ale 750il to raczej chyba z kierowcą :bmwsexemofg3: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi