VenoM Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2005 Witam ! Mam pytanie: Jaki kolor uwazacie za najodpowiedniejszy do BMW ? Ewentualnie jaki pasuje do ktorego modelu ? Pytam przede wszystkim z ciekawosci, a poza tym w najblizszym czasie moja E-30stka bedzie miala nowy lakier ... i prawde mowiac mam cholerny dylemat w zwiazku z kolorem :? Moim zdaniem najlepsze kolorki dla bejcy to czarny, srebrny lub niebieski (tez z M-ki). A jak uwazaja szanowni koledzy ? Pozdrawiam Venom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pershing Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2005 Hej !!! Mnie od zawsze podobał się czerwony (org. Brillantrot) na E30 ale ostatnio na jakimś zdjeciu zobaczyłem 4 furtkową E30 w ciemnozielonym metaliku (org. Malachitgrun Metalic) do tego czarna listwa i nerka , prezentował się super Czarny też fajnie wygląda , ale do tego potrzeba naprawde dobrego lakiernika bo ciężko połozyć ten lakier tak aby auto nie wyglądało potem jak kupa :? Srebrny fajnie wygląda , ale na rekinie E21 , niebieski nie za bardzo ale oczywiście to tylko moje zdanie pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2005 Jak dla mnie to zdecydowanie czarny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiCKOS Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2005 jak dla mnie to ja widze swoją E-30 w wiśniowym metallicu na glebie na alusach z przyciemnianymi piecowo szybkami i na kremowej skórze w środku z ładnym buczącym wydechem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Betomaniac Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2005 Bmw wygląda dobrze w każdym kolorze pod warunkiem że jest to kolor czarny ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Max Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2005 Jak dla mnie srebrny jest najbardziej oryginalny. Ja także planuję w najbliższym czasie rzucić nową szatę na moje e21. Będzie to srebrny albo czarny. Jeszcze sie zastanowie. Nie wiem jak inni myslą ale to kwestia gustu. :wink: Pozdro. Max e21. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1bizkit Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2005 Bordowy metalik (org. Calypsorotmetallic) jest moim zdaniem piekny dla E36 znow E39 touring to Kosmosschwarzmetallic!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiCKOS Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2005 widziałem E-30 kameleon na wymioty mnie zebrało kozak myślał że jest cool jak amerykanin myśli że laski polecą za nim :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2005 elllooo Ja jezdze sniznobiala e-30-stka.Kazdy ma swoj gust oczywiscie...Ja uwazam,ze wyglada super!Jest obnizona na alumkach "gwiazdkach",szerokicch lackach.Poza tym mam przyciemnione szybki,a w srodku niebieskie wykonczenie...SUPER! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Max Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2005 Ja jezdze sniznobiala e-30-stka.Kazdy ma swoj gust oczywiscie...Ja uwazam,ze wyglada super! Biały...moja e21 także jest biała ale jakos nie leży mi ten kolor (bez obrazy) po prostu na buni podoba mi sie ciemny kolor. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiCKOS Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2005 granatowy mettalic na ciemnych szybkach łał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kuch Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2005 ja myśleę że ciemny grafit na 16'' alusach i przyciemnianych szybach wygłada dosyć ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMW fan from LDZ Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2005 jak dla mnie to BMW tylko w czerni albo czerwieni. moj qmpel mial piekna czerwona e30 na bardzo ladnej 16. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kiczy Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2005 dokladnie, czarna albo czerwona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olejus Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 Ja stawiam na czarny > schwarz II czyli lakier bez metaliku. Tak naprawdę wtedy czuć głębie BLACK. Sami dajcie ocene. E30 - E39 - E38 - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 Bmw wygląda dobrze w każdym kolorze pod warunkiem że jest to kolor czarny ! to jest wybór , jestem za <bmw_1> uklon_bmw happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bob Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 jest jeden kolor zielony w którym E39 wyglada prześlicznie! E38 zresztą też, to oryginalny kolor z palety BMW, nie znam nazwy dla mnie jest rewelacyjny, uważam że do E30 byłby bardzo fajny.(Mordulec moze ty wiesz jaki to odcień chodzi o tą E39 spod mojego domu ) Jakbym miał E30 to albo taki czarny jak pokazał Olejus, zielony o którym mówie, lub czerwień. Ale pomaluj na taki jak tobie się podoba a nie komuś! TO ty bedzies zjezdizł tym autem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 mi tez sie diamantschwarz metallic podoba. nieżle też wyglada daytona violet czy jakos tak to sie pisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMW_Zbyszek Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 Sam chciałem czarną ale kupiłem srebrną i mnie ten kolor troszkę irytował przez pewnien czas -- ale przy kupnie zależało mi głównie na sprawności mechanicznej a nie kolorze. Mimo że nadal podobają mi się ciemne Siódemki - czarne i wiśniowe to gdybym kupował, znowu wybrałbym srebrną 8) http://img68.imageshack.us/my.php?image=e32750il92a5mc.jpg Szczerze powiem że E-30 mi się podoba w każdym kolorze, ale chyba najbardziej biała i srebrna. W białej wg. mnie lepiej widac szczegóły - na przykładzie M3: http://img68.imageshack.us/my.php?image=e30m385ra6aj.jpg http://img111.imageshack.us/my.php?image=e30m387ra1xs.jpg http://img111.imageshack.us/my.php?image=m3e30i7jb.jpg http://img138.imageshack.us/my.php?image=m3e30k3zn.jpg Najbardziej obleśnie wylądają żółte - głownie widuję E-36 :evil: :evil: :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 Moim zdaniem czarna buma to czarna buma <bmw_1> schwarz 2 jak ktos juz wczesniej napisał faktycznie oddaje głebie czarnego koloru , diamantschwarz tez fajnie wyglada tyle ze wpada juz troche w taki grafit/brąz ciezko to do konca okreslic . Z innych kolorów to fajnie wyglada również srebrna chyba DelfinGrauMetalic jesli dobrze pamietam podobnie jak czerwona i ten kolorek srebrny wpadajacy w błekit taki jak ma Kosa ale nie pamietam teraz nazwy :wink: No i jestem tez zadowolony z tego kolorku co mam u siebie znaczy sie Calypsorot metalic , dosc mało takich jezdzi beemek po miescie a prezentuje sie dosc ładnie wieczorem wpada w czerń z domieszką czerwieni a w słoneczny dzien bardzo fajnie sie mieni inntensywnym wisniowym kolorem :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin978 Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 jest jeden kolor zielony w którym E39 wyglada prześlicznie! E38 zresztą też, to oryginalny kolor z palety BMW, nie znam nazwy dla mnie jest rewelacyjny, uważam że do E30 byłby bardzo fajny.(Mordulec moze ty wiesz jaki to odcień chodzi o tą E39 spod mojego domu )Jakbym miał E30 to albo taki czarny jak pokazał Olejus, zielony o którym mówie, lub czerwień. Ale pomaluj na taki jak tobie się podoba a nie komuś! TO ty bedzies zjezdizł tym autem moze taki? ciemna zielen z drobinkami, nie wiem w sumie co to za lakier, moze metalik albo perla czarny w bmw jest fajny, to fakt, ale troche oklepany no i moze sie zle kojarzyc szczegolnie w e38 mi sie spodobala zielona, inna niz wszystkie, jasna skora (szyby sa jakby zielone), moze rzeczywiscie sa zielone albo odbijaja sie tak od lakieru jeszcze fajne sa srebrne, ale musza byc z pakietem m-technic zeby progi tez byly srebrne no i ciemno niebieskie tez sa niczego sobie raz moja dziewczyna widziala szampanska e38, nigdy nie widzialem takiego koloru ale podobno swietnie wygladala e38 w tym kolorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olejus Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 Marcin widze ze mamy zielone E38. Twoja z daleka wygląda jak czarna gdyż często Cię widze koło polibudy. Ja nie ukrywam że moja zieleń mnie wkur.... i dlatego muszę ją odmienić. Toteż wybrałem Schwarz II kolor którego nie było w tym modelu bo muszę przyznać , że czerń dobrana przez BMW w E38 nie jest sympatyczna. Co do szampańskiej E38 to widzę ją często na mieście , ten kolor dodaje jej mięśni wydaje się taka wielka, tylko gość powinien wymienić tylne światła na brylanciki/kryształki i będzie pełen kozak. Podobnie jak Ty stwierdzam że ciemna basia i jasna skóra oddaje pełen luksus tego auta. Tutaj dla porównania E39 we wszystkich fabrycznych kolorach: http://bmw.bazzi.biz/farben_aussen.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin978 Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 jakos swiatlo sie zalamuje na moim lakierze ze z daleka wlasnie wyglada jak czarna kolo polibudy przejezdzam dosyc czesto bo jezdze z centrum na polnoc w okolicy psiego pola takze to pewnie bylem ja tam tez za polibuda spotkalem nawet biala e38, straszna zadkosc chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 taki jak mój ,czyli diamantschwarz metallic :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olejus Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 Tak biała E38 stoi pod polibudą > przed gielda komputerowa (w normalny dzien tygodnia). Myślałeś może o obniżeniu auta , szczególnie przodu ?? (moze juz ktos ci o tym mowil). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi