Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

Rekomendowane odpowiedzi

Ja tam nie powiem co orginał to orginał.

Ale to nie bajka do mojego tez mówili że tuleje tylne wachacza to tylko myele wzmacniane i w ogóle.

Na spróbe założyłem polskie ze stetgumu wytrzymały 8 miesięcy.

potem założyłem myele wytrzymały 10 miesięcy. różnica w cenie była 60 zł na sztuce.

Odpowiedź nasuwa się sama za siebie

• 3 miesiące temu...

Odkopię trochę temat, chciałem ustawić u siebie zbieżność i na szarpakach wyszedł prawy dolny wahacz i lewa tylna końcówka która trzyma tuleje pływającą. W końcówce właściwie nie ma co wybierać bo mam na miejscu we wro w S auto za 89 Lemfordera i na alledrogo nic ciekawszego nie ma, kwestia jest w wahaczu bo naprawdę cienko z kasą jest(sesja, koniec miesiąca itp...) i mam na ten wahacz jakieś 120-130 zł. I przeglądam własnie oferty i tu moja prośba może ktoś wskazać który z tych co linkuję będzie najrozsądniejszym wyborem ? Z góry dzięki :

WAHACZ DOLNY PROSTY PRZEDNI BMW 5 E39 MASTER SPORT (2335210575) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

BMW E39 wahacz przód przedni wahacze Lemforder pro (2349712101) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

WAHACZ BMW 5 E39 1996-2003r DOLNY PRAWY WZMACNIANY (2353996031) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Ten z 1-ej pozycji od razu bym odpuścił. Nie wiem jak w 5er , ale w 3er długo nie wytrzymują - szwagier przerabiał w swojej,

z 2-giej pozycji - regenerowane również bym odpuścił,

z 3-ej - wychodzi na to , że z tymi można by zaryzykować...

Mimo wszystko wolałbym założyć lemfordera ( nie regenerowane! )

na wahaczach nie ma co oszczędzać, wymieniałem koledze przedni w e39, kupił zamiennik i w żaden sposób nie dało się go zamontować... ;) po prostu nie pasował, wymieniliśmy na inny, nie pamiętam jaki ale jakaś znana firma i nie było z nim problemu