bartoszk Opublikowano 12 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Ja pisałem o zamiennikach z półki średniej wyższej, nie o slr'ach, hart'ach, itp. Jeżeli chodzi o SLR to mój mądry braciszek kupił sobie amortyzatory tylne tej firmy i po roku na prawym ma 10% skuteczności:)lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 12 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 dlatego mówię,że TRW ma dobrą opinię,ale ja mimo wszystko,do swojego 13-letniego auta pakuje tylko lemfordera,wiem,że to spory wydatek,dlatego nie mówię,że każdy musi,każdy orze jak może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość e34t Opublikowano 12 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Ja tam nie powiem co orginał to orginał. Ale to nie bajka do mojego tez mówili że tuleje tylne wachacza to tylko myele wzmacniane i w ogóle. Na spróbe założyłem polskie ze stetgumu wytrzymały 8 miesięcy. potem założyłem myele wytrzymały 10 miesięcy. różnica w cenie była 60 zł na sztuce. Odpowiedź nasuwa się sama za siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MloT Opublikowano 28 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 Odkopię trochę temat, chciałem ustawić u siebie zbieżność i na szarpakach wyszedł prawy dolny wahacz i lewa tylna końcówka która trzyma tuleje pływającą. W końcówce właściwie nie ma co wybierać bo mam na miejscu we wro w S auto za 89 Lemfordera i na alledrogo nic ciekawszego nie ma, kwestia jest w wahaczu bo naprawdę cienko z kasą jest(sesja, koniec miesiąca itp...) i mam na ten wahacz jakieś 120-130 zł. I przeglądam własnie oferty i tu moja prośba może ktoś wskazać który z tych co linkuję będzie najrozsądniejszym wyborem ? Z góry dzięki : WAHACZ DOLNY PROSTY PRZEDNI BMW 5 E39 MASTER SPORT (2335210575) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. BMW E39 wahacz przód przedni wahacze Lemforder pro (2349712101) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. WAHACZ BMW 5 E39 1996-2003r DOLNY PRAWY WZMACNIANY (2353996031) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo Opublikowano 28 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 Ten z 1-ej pozycji od razu bym odpuścił. Nie wiem jak w 5er , ale w 3er długo nie wytrzymują - szwagier przerabiał w swojej, z 2-giej pozycji - regenerowane również bym odpuścił, z 3-ej - wychodzi na to , że z tymi można by zaryzykować... Mimo wszystko wolałbym założyć lemfordera ( nie regenerowane! ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 28 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 Dokładnie. Master sporta miałem i wytrzymał sezon, ogólnie to z doświadczenia moge powiedzieć, że lepiej dopłacić i kupić lemka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MloT Opublikowano 28 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 Dzięki za odp, w takim razie kupuje ten 3ci a jak jakieś pieniądze wpadną to na lema wymienie jak się ten skończy. Jeszcze raz dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eazzy Opublikowano 28 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 Zdecydowanie lemforder. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 A jaki polecacie zamiennik tańszy od lemfo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 A jaki polecacie zamiennik tańszy od lemfo ? Tureckiego tektorot-a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 na wahaczach nie ma co oszczędzać, wymieniałem koledze przedni w e39, kupił zamiennik i w żaden sposób nie dało się go zamontować... po prostu nie pasował, wymieniliśmy na inny, nie pamiętam jaki ale jakaś znana firma i nie było z nim problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi