Krzysinio Opublikowano 8 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 Witam jak zapewne niektórzy wiedzą jestem posiadaczem BBS RC 090, ale nie mam pojęcia jakie pierścienie centrujące do nich dokupić i czy wogóle takowe są potrzebne. Pozdrawiam i proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 8 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 Ja latałem na BBS RC 18" i żadnych pierścieni nie potrzebowałem. Druga sprawa to ET które do E46 nie pasuje (przód 20 i tył 22). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 8 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 musisz zmierzyc srednice wewnetrzna otworu w tych felgach i wtedy bedziesz wiedzial czy potrzebujesz pierscienie czy nie... e46 ma piaste 72,5mm. jesli srednica otworu bedzie wieksza tzn ze potrzebujesz pierscienie centrujace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysinio Opublikowano 8 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 (edytowane) Ja latałem na BBS RC 18" i żadnych pierścieni nie potrzebowałem. Druga sprawa to ET które do E46 nie pasuje (przód 20 i tył 22). Ja mam trochę inne zestawienie kół a mianowicie mam 8J i et 20 na wszystkich 4 kołach i to mnie ratuje. Z tego co udało mi się ustalić to w moim przypadku mogę mieć problem z przodem. A mianowicie z tym że opona będzie się kończyła prawie równo nadkolem i może zarzucać błotem i kamieniami. To mnie najbardziej martwi. Z tyłu będą mogły się zdarzyć sporadyczne przycierki jak mocno dociążę samochód. Jutro postaram się to ustalić w najprostrzy sposób jaki tylko może być. Pojadę przymierzyć opony z felgami happy_bmw Co do pierścieni to za każdym razem wychodzi mi inna średnica wew pytanie_bmw:lol: Pierwszy pomiar 72,5mm drugi 72.6mm:bag: trzeci 73.6mm:bag: Jutro jeśli uda mi się przymierzyć zdam relacje Edytowane 8 Stycznia 2012 przez Krzysinio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 17 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 Co do pierścieni to za każdym razem wychodzi mi inna średnica wew pytanie_bmw:lol: masz moze suwmiarke cyfrowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi