mati Opublikowano 7 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 siemka:D szukalem troche po forum i nic nie znalazlem wiec zalowylem ten temat. mam pytanie, jakie najwezsze (w garnicach rozsadku ) opony naciagne na felge 17"/9" tak, zeby wyszedl spory naciag? jesli ktos ma jakies pomysly i ma do tego zdjecia z przykladami jak to wyglada to bede wdzieczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterOKL Opublikowano 7 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 Tyrestretch.com - Image Library 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 8 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 215/40 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 8 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 215/40 to jest minimum? zastanawialem sie nad 205/40 ale nie wiem czy to juz nie bedzie przegiecie Tyrestretch.com - 9_205_40_R17_Federal_2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 8 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 205mm nie zakładaj bo będzie śmiesznie wyglądało, na zdjęciach wygląda słabo... ale na żywca jest ok, miałem podobnie przy 16calach w e30stce 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 8 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 ok, czyli nizej jak 215/40 nie schodze dzieki wszytskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 8 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 205mm ładnie by wyglądało z boku - byłby hardcore i wszyscy by się ślinili, ale... z patrząc na auto z tyłu byłaby żenada - "buła" to za duży samochód na 205tki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterOKL Opublikowano 8 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 dokladnie, mega naciągi mozna robic do malych aut, do golfa mozna pakowac na 9J 195/45 a w wiekszym aucie bedzie to slabo wygladac, bo nie bedzie z tylu widocznego ''walca''. wiec lepiej 205 lub nawet 215 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 Wg mnie 205mm będzie śmiesznie wyglądało,no ale to też kwestia gustu,jednym się będzie podobać a innym nie. Nie schodź poniżej 215/40 to dobre rozwiązanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 10 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 mati jak chcesz mam fajne oponki 215/40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 10 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 mati jak chcesz mam fajne oponki 215/40 oooo, napisz cos wiecej pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi