xpimpx Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 rozwalilo mi waz chlodnicy w m20. musze miec zrobione auto do jutra, gdzie tzn w jakim sklepir najszybciej rano go dostane??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 .... zadzwon do B&W na Armii Krajowej moze beda mieli wężyka tel 336 55 36 albo kom 601 70 24 23 mysle ze jest jeszcze wczesnie moze akurat sie dowiesz czy takie cuś maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 Ale jedziesz na szrot i weza dopasowujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 ja u siebie wstawiłem od skody 120 i już pół roku tak jeżdze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitro Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 na bielanach jest dobry sklep maja od groma czesci do bmw itd. nr.0509023527 pozdro bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpimpx Opublikowano 19 Września 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 dzieki chlopaki za namiary. waz kupilem na Armii i zalozylem wszystko pieknie ladnie ale okazalo sie ze poszla mi uszczelka pod glowica i teraz szukam silnika. M20B20. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 19 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 Jaka cena Cie interesuje ... Moze dobijemy jakiegos interesu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpimpx Opublikowano 19 Września 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 nie wiem czy inwestowac w te auto jeszcze jakies siano, najchetniej bym siego pozbyl. a ile bys za ten silniczek zawolal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi