Kasior Opublikowano 7 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 Witam. Gdyby ktoś miał jakąś propozycję to proszę o PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 7 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 Masz do sprzedania czy chcesz kupić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 7 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 Masz do sprzedania czy chcesz kupić ? Jestesmy w dziale KUPIE...hello ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 7 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 Spoko jakiś zaspany jestem przez weekend Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasior Opublikowano 7 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 Hehe tak chcę kupić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 7 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 Na alledrogo masz pełno Są tacy co przy odbiorze osobistym ci od razu wymienią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasior Opublikowano 7 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 Wiem ale jakoś mam wrażenie jak bym tutaj że się kontaktujemy przez forum jacyś pewniejsi się ludzie wydawają a co do wymiany nie ma problemu sam dam radę bo już to robiłem chodzi o samą wymianę nie wiem jak z elektryką by było jak by np miały dodatkowo sterowanie elektryczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi