szakal80 Opublikowano 7 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 Wiec tak kupilem sobie takie chinskie cudo firmy stig,jest to centralka do sterowania centralnym zamkiem z pilota,i wszystko dziala zgodnie ze swoim przeznaczeniem,problem sie pojawil gdy zaczalem szukac dwuch przewodow,pod kolumna kierownicy ktore odpowiadaja za miganie kierunkowskazami,nie znalazlem zadnego,pytanie do was takie moze ktos juz to przerabial,wie lub pamieta kolory tych kabli,czy dochodza do jakiejs kostki czy ida normalnie w wiazce???Bo juz mnie krew zalewa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szakal80 Opublikowano 7 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 A i jeszcze jedno taki komunikat mi sie wyswietlil na kompie,check control inactiv od czego?Nic dziwnego nie zauwazylem,wszystko dziala jak zawsze.Dodam ze chodzi o e36 2.0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmaarrcciinn Opublikowano 7 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 Dużo jest o tym na forum nawet ze zdjęciami. Poszukaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szakal80 Opublikowano 7 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 szukalem i nic albo cos robie nie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmaarrcciinn Opublikowano 7 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 O tych kierunkach jest na 100% bo sam szukałem i znalazłem. Poszukam i podam linka jak znajde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szakal80 Opublikowano 7 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 ok ja tez patrze ale nic konkretnego nie widze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmaarrcciinn Opublikowano 7 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 Kierunkowskazy to 2 i 3 pin w 30- pinowym, czarnym złączu na podłodze pod dywanikiem od strony kierowcy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmaarrcciinn Opublikowano 7 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 niebieskobrązowy i niebieskozielony (2i3) - jeżeli dobrze znalazłem:dance: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmaarrcciinn Opublikowano 7 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 Tak, dobrze znalazłem... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szakal80 Opublikowano 7 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 (edytowane) napewno to sprawdze pewnie w poniedzialek dopiero albo pozniej ale napewno dam znac Edytowane 7 Stycznia 2012 przez szakal80 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tricz Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zawsze możesz włączyć awaryjne i szukać na słuch gdzie "tyka" przekaźnik tam gdzie jest przekaźnik są i kabelki od kierunków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szakal80 Opublikowano 14 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 kolega "marcin" mial racje i stawiam "piwo" kolego "tricz" tam gdzie pyka nic nie ma prznajmniej u mnie bo tyka gdzies u gory a kosc jest na dole wiec dzieki chlopaki za pomoc temat zamkniety wszystko smiga pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szakal80 Opublikowano 14 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 no "marcin" jedno musisz odstawic kliknelo mi sie dwa razy hehhehe pozdro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek Opublikowano 3 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 Witam szakal80 mógł byś mi napisać co to dokładnie za chińskie cudeńko i jak dokładnie to działa i czy chodzi i ori kluczem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szakal80 Opublikowano 4 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 czesc jest to stig bodajze 21,pilot jest w kluczyku i samo dzialanie pilota ok wszystko smiga nie ma problemu,mi chodzilo tylko o otwieranie i zamykanie pilotem wkurzalo mnie szturanie kluczem w zamku,ale to cos tzn stig ma jeszcze kilka innych funkcij,mozesz zrobic jakies domukanie szyb,odciecie zaplonu,lokalizacja samochodu chyba,osobne otwarcie bagaznika,ale na ten temat nie powiem wiecej bo nie podpinalem tego,TERAZ najwazniejsze,groty w tych kluczykach sie nadaja na szrot zapomnij ze ten grot z tego kompletu zadziala ci w aucie,od razu nowe groty i wymienic sa niewymiarowe(ja u siebie tego jeszcze nie zrobilem wiec nie polece co za groty kupic jestem w trakcie szukania) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek Opublikowano 5 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 ok dzieki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szakal80 Opublikowano 6 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 jak tylko moglem pomoc nie ma problemu,uwazajcie na groty podobno wiekszosc tych zoltkow to lipa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi