misiosl Opublikowano 7 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 Witam Jestem na etapie szerokiej stali do swojej e30 , niestety większość dostępnych felg to 5x120 z e34 i tak naprawdę są dostępne w dobrych cenach..dlatego pytam..co sądzicie o takich dystansach DYSTANSE ZMIENIAJĄCE ROZSTAW ŚRUB 15/20 UPS GRATIS (2032221183) - Aukcje internetowe Allegro ? czy takie dystanse można zakładać do felg stalowych ? a może raczej zacznę od pytania czy to JEST BEZPIECZNE? mysle za zakupieniu jednej sztuki i dorobieniu reszty bo mam taką możliwość ...co WY na to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 7 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 Ale szeroka stal na rozstaw 5x120 to niemaly wydatek, cos w okolicach 1000zl jesli dobrze sie orientuje? Czemu po prostu nie wyslesz do Lodzi stalowek, napiszesz mu ile ma poszerzyc i po tygodniu felgi masz z powrotem. Wlasnie zalozylem poszerzane u nich felgi u siebie i jestem zadowolony. www.wheel-wide.pl. ,masz tam wszystkie ceny podane, napewno taniej niz kupowac juz gotowce, plus dystanse zmieniajace rozstaw srub (ktorych ja osobiscie bym nie zalozyl..)... MATTIG SZEROKA STAL CULT STYLE ROST RANT 8J 4x100 (2025556777) - Aukcje internetowe Allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiosl Opublikowano 7 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 najbardziej pasowały by mi wagowskie serduszka , ale ludzie dość wysoko sobie cenią taką felgę , niestety a druga część pytania? tzn czy dystans nawet zwykły mozna założyć do felg stalowych ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 7 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 czytalem ze zakladaja, rowniez pare razy juz wyczytalem ze ludzie sie wlasnie o to pytaja. A dlaczego do stalowki niby nie mozna byloby zakladac dystansow? bo tego nie kumam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi