Georgii Opublikowano 21 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Pamiętacie pytałem o czerwony wykrzyknik kontrolka i powiem,że czujniki były sprawne mam teraz zrobione połączone dwa przewody do kupy i dalej świeci ta kontrolka płyn hamulcowy był wymieniony i jest stan a wykrzyknik czerwony dalej świeci a chciałbym to również zrobić przy okazji naprawy asc. Pomocy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 25 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 nr.4 to jest cała przepustnica od ASC,to posprawdzaj,czy sie nie zacina,czy linka na miejscu,może trzeba wyczyścić A więc bracie linka cięgno asc przerwała się nowa z allegro oryginał 50zł i śmiga duże piwko leci do Ciebie zostały czujniki zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 25 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 no i gra,trza słuchać dziadkowoza:4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 25 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 Zobaczymy co da zmiana czujników i jak możesz napisz jakiej firmy brać najlepiej bo na jedne już straciłem 70zł a szkoda złotówki wywalać do kosza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 25 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 wejdź w inpe,ABS,i jazda,na live data zobacz,co się dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 25 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 na live data ? w sensie że muszę w czasie jazdy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 25 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 na live data ? w sensie że muszę w czasie jazdy ? tak,masz tam info z czujników,prędkości kół,powinno widać,który nie bangla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 25 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 Aha to muszę spróbować bo sprawdzałem abs asc ale na postoju to już nie mam żadnego błędu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi