Kuziem Opublikowano 21 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Myślę że my z tazuniem możemy wsiadać w Zgorzelcu jeśli byście zjechali na chwilkę z A4 Wiadomo, jeszcze się dogadamy na spokojnie jak będzie wszystko jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 21 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Możemy teoretycznie wyruszyc z Brzegu, przez Oławę, Wrocław, następnie na Środę Śląską, Prochowice, Lubin, Legnica i strzała A4 ale to trochę dłużej potrwa to bedzie dobre :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 21 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 ja będę na Statoilu na LSSE Krzywa,ten sam co zablokowaliśmy przed zlotem na lotnisku w krzywej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Darecki Opublikowano 21 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 bylem w jednym 91 w monachium w olimpia centrum.za***isty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 21 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 a mi to by pasowało jakbyśmy pojechali przez Kudowę ,Pragę i Rozwadów!:4::mrgreen: wsiadłbym se w Kłodzku... marzy mi się...:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 21 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Rozwadów! a gdzie to jest?? hehe:4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 21 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Pytanie czy Dziki z Madzią oraz Saqui i Mendrosa są w stanie dotrzec na Bielany (np. Orlen przy A4) czy wbijamy po nich do Wrocka? My jesteśmy spokojnie dotrzeć na Bielany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 21 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Nie ma sensu inaczej jechac jak TYLKO autostrada czyli wsiadanie bielany, legnica, LSSE, zgorzelec bo krazenie po poolsce.. no też można, ale chyba konkretne przystanki nie spowolnia akcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 22 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 ja bede na granicy w Zgolku/Jedrzychowice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 22 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Zarząd Klubu znajdziesz w regulaminie. Zasada jest taka, że zloty organizują wyłącznie KLUBOWICZE. Staszek nim nie jest więc traktujemy to jako inicjatywę prywatną. Autobus prawdopodobnie będzie startował z Brzegu. Nie wiem czy opłaca Ci się jechac z Polkowic do Brzegu by zając dobre miejsca, pomieścimy się :mrgreen::mrgreen::mrgreen: No baa Mozna wsiasc w Legnicy tylko gdzie my auta pozostawiamy ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 niech ktoś podwiezie :-P - ja poproszę brata by nas podwiózł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Darecki Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 powiem wam ze w monachium jak bylem w muzeum bmw pootem warto wskoczyc na wieze olimpia centrum bo z niej widac dach budynku ktory jest w ksztalcie znaku BMW .. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Dobrze wiedziec Dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi