Gość staszek Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Witam do wesołego autobusu brakuje jeszcze 4 osoby jestem już wstępnie ugadany z szefem busa jeśli zbierze się komplet to dam mu znać termin wyjazdu 11 maj chętni mogą się jeszcze wpisać do listy plus lista rezerwowych jak Forest napisał wrazie jakiegoś wypadku:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 normalnie zapierdalamy wesoło :lol::lol::lol: bierzemy maszt i grile pokazemy im jak sie polaczki bawia hehe :lol::lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 pokazemy im jak sie polaczki bawia hehe i gratis pokoje na 24h dostaniemy :bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 przeciez zartowalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANIO Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 będzie dobrze ) już nie mogę się doczekać :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Ja tez nie mogę się doczekać ale brakuje nam jeszcze 4 osoby chętnych proszę o dopisanie się do listy no chyba ze jedziemy z takim składem jak teraz:lol: poczekamy jeszcze trochę morze znajdą się chętni happy_bmwhappy_bmwhappy_bmwhappy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa325i Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 1. Staszek + 1 osoba 2. tazunio 3. Kuziem 4. pawelo 5. przemo330ci 6. Kozin 7. Forest 8. jokeymiras 9. DANIO BMW + MARUDA 10. Sagui + Medrosa 11. Dziki & Madzia 12. Kosa325i Mam nadzieje ze nic mi nie wypadnie i spełnie jedno ze swoich marzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Mam nadzieję że wszystko nam wyjdzie i zaliczymy niezapomniany wypad ! uklon_bmw :dance: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 8 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 1. Staszek + 1 osoba 2. tazunio 3. Kuziem 4. pawelo 5. przemo330ci 6. Kozin 7. Forest 8. jokeymiras 9. DANIO BMW + MARUDA 10. Sagui + Medrosa 11. Dziki & Madzia 12. Kosa325i 14. Kevin i Monia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 9 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Fajnie mamy prawie komplet dzisiaj zaklepuje busa i dogadam się z co do wyjazdu mam nadzieje ze nikt nie zmieni zdaniapytanie_bmw:lol::lol::lol::lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 9 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Fajnie mamy prawie komplet dzisiaj zaklepuje busa i dogadam się z co do wyjazdu mam nadzieje ze nikt nie zmieni zdaniapytanie_bmw:lol::lol::lol::lol: proponuję zarządzić zbiórkę kasy ... nie będzie wycofywania się bo coś tam...<bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 9 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 proponuję zarządzić zbiórkę kasy ... nie będzie wycofywania się bo coś tam...<bmw_2> Jestem za. Nie będzie później problemów. Wszyscy płacą tyle samo niezależnie od tego czy wsiadają w Oławie/ Wrocławiu/ Legnicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 9 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Jestem za. Nie będzie później problemów. Wszyscy płacą tyle samo niezależnie od tego czy wsiadają w Oławie/ Wrocławiu/ Legnicy? Dobry pomysł rozmawiałem z właścicielem termin zaklepany 11maja będziemy musieli wpłacić zaliczkę ma mi da znać ile jutro zadzwonię do Muzeum i im podam dokładny termin tak aby było wszystko dopięte na ostatni guzik :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANIO Opublikowano 10 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 dobry pomysł z tą zaliczką 8) płacimy zaliczkę lub całość i jesteśmy pewni że nikt nam nie odpadnie prawie pewni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 11 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Staszek, reszta drechów 11 maj pasuje ? ***** sam proponowałem ten termin a akurat wtedy mam zjazd w szkole - dopiero teraz dostałem plan :bag: W związku z tym pytanie do osób z listy - czy moglibyśmy przesunąc wyjazd na 5 maj lub 26 maj? (19-go też mam szkołę). Sorry za zamieszanie :bag::bag::bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANIO Opublikowano 11 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 ten to kombinuje jak koń pod górę hehe :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 11 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 ten to kombinuje jak koń pod górę hehe Pasuje Ci zmiana terminu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 11 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Pasuje Ci zmiana terminu? zależy co co(i ile) postawisz w drodze powrotnej:wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 11 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 zależy co co(i ile) postawisz w drodze powrotnej O to sie nie bój :drunk::drunk::drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 11 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 ***** sam proponowałem ten termin a akurat wtedy mam zjazd w szkole - dopiero teraz dostałem plan :bag:W związku z tym pytanie do osób z listy - czy moglibyśmy przesunąc wyjazd na 5 maj lub 26 maj? (19-go też mam szkołę). Sorry za zamieszanie :bag::bag::bag: Zmiana terminu mi pasuje ale najlepiej na 5 maj bo 26 mam komunie ewentualnie czerwiec co wy na topytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 11 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Mi pasuje każdy weekend raczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 11 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 zaczęło się...proponuje ustalić "sztywny" termin wjazdu oraz podać konto do wpłat kasy za przejazd ,bo znowu impreza się skończy nim się zacznie! Forest ,ostatni raz żeby mi to było!!!!!!!! Panowie, nie brać przykładu z Foresta!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 11 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Spoko Drechu, rzucam szkołę, jedziemy 11-go. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 11 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Aż takiego ciśnienia nie ma...:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 11 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 He he he. Jeśli innym nie pasuje zmiana terminu to trudno, jakąś pocztówkę mi wyślecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi