sagui Opublikowano 19 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Dokładnie Staszek - DOBRA ROBOTA. Mam nadzieję, że wyjazd dojdzie do skutku. Jeszcze na razie nie dopisłem się do listy, ale na 90% się dopiszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 19 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 1. Staszek + 1 osoba 2. tazunio 3. Kuziem 4. pawelo 5.przemo330ci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 19 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 1. Staszek + 1 osoba 2. tazunio 3. Kuziem 4. pawelo 5.przemo330ci 6. Kozin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 19 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 1. Staszek + 1 osoba 2. tazunio 3. Kuziem 4. pawelo 5. przemo330ci 6. Kozin 7. Forest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek-bmw320 Opublikowano 19 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Czyli co podsumowując : -wbiłeś na forum-rozpocząłeś od obrażania ludzi i wjeżdżania im na ambicję , że nie potrafią się zorganizować itd itp -sam nie jedziesz busem więc wali Cię ta organizacja na forum -a jedyną przesłanką punktów powyższych było to .... że sam widzisz w tym interes bo chcesz wejść na linię produkcyjną NIE MAM PYTAŃ Mordulec nikogo nie obraziłem tylko dziwi mnie to sceptyczne podejscie odrazu że nie wypali bo było to wałkowaniem 3 czy 4 razy zamiast spróbować zebrać 20 osobową grupę nawet sam bym się zdecydował przesiąść na busa jak by brakowało ludzi a wy do mnie odrazu z pretensjami faktem jest że warto by było to wszystko zobaczyć a nie się sprzeczać oby tak dalej lista rosła to może sięw końcu uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 19 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 1. Staszek + 1 osoba 2. tazunio 3. Kuziem 4. pawelo 5. przemo330ci 6. Kozin 7. Forest 8. jokeymiras (mi nie pasuje tylko termin majówki w Toruniu tak to mogę jechać w kazdy weekend) no i pamietajmy ze dostaliśmy zaproszenie od Grupy Zachód 21.04.2012 http://www.maxbimmer.pl/f89/zaproszenie-na-v-zlot-bmw-klub-poludnie-16788/#post191733 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Noe Opublikowano 20 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Troszkę tu wejdę w temat co prawda ale jak by komuś nie pasował tutaj podany termin to GZ organizuje też wyjazd tam 24 lub 31 marzec. Wyjazd był by w piątek wieczorem cała sobota w Monachium i powrót w nocy z soboty na niedziele. Jest już u nas grupa chętnych oraz mam chętnych z Poznania. Ogółem jakieś 15 osób na liście :-P oczywiście pewniacy będą ci co wpłaca kasę na wyjazd. Nie chce robić tu wam zamieszania więc kto będzie chętny może wpisywać się na naszym forum w temacie imprezy i tam też uzyska wszystkie informacje pytanie_bmw Lista chętnych mamy otwarta do połowy lutego wpłaty będą do końca lutego. Widzę że mekka ciągnie nas wszystkich :bmwsexemofg3: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nica Opublikowano 20 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Temat był juz pare razy na forum, były plany, noclegi cenniki i nici z tego... ciezki temat do ograniecia by wybrac się forumowo ze tak to nazwe. Zgadzam sie z Młoda..... temat był kilka razy zakladany i nici z tego ....znajac zycie znowu nie wypali.....:( a szkoda bo ja z miła chcecia bym zobaczyła te perełeczki:-P:-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 20 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 to dlaczego nica nie dopisujesz sie do listy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 20 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 to dlaczego nica nie dopisujesz sie do listy ? No kurna właśnie... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 20 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 No kurna właśnie... ? Dokładnie dopisz się do listy tak jak inni i po temacie:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANIO Opublikowano 22 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 1. Staszek + 1 osoba 2. tazunio 3. Kuziem 4. pawelo 5. przemo330ci 6. Kozin 7. Forest 8. jokeymiras 9. DANIO BMW + MARUDA nie wiem gdzie mam się wpisać na listę bo ktoś tu zrobił troszkę zamieszania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 23 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 1. Staszek + 1 osoba 2. tazunio 3. Kuziem 4. pawelo 5. przemo330ci 6. Kozin 7. Forest 8. jokeymiras 9. DANIO BMW + MARUDA 10. Sagui + Medrosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 23 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 Staszek, reszta drechów 11 maj pasuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 24 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 Staszek, reszta drechów 11 maj pasuje ? :lol:11 maj jak najbardziej pasujehappy_bmwhappy_bmwhappy_bmwhappy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 24 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 (edytowane) 1. Staszek + 1 osoba 2. tazunio 3. Kuziem 4. pawelo 5. przemo330ci 6. Kozin 7. Forest 8. jokeymiras 9. DANIO BMW + MARUDA 10. Sagui + Medrosa 11.Dziki i Madzia 15 osób już jest więc jeszcze 4miejsca w busie są wolne Edytowane 24 Stycznia 2012 przez Dziki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 24 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 1. Staszek + 1 osoba 2. tazunio 3. Kuziem 4. pawelo 5. przemo330ci 6. Kozin 7. Forest 8. jokeymiras 9. DANIO BMW + MARUDA 10. Sagui + Medrosa 11. Dziki & Madzia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 24 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 Poróbcie dużo fotek chętnie bym pojechał lecz teraz przy małym dziecku nie dam rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 24 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 Forest a ty z tym 11maja to tak na serio bo to nie jest wcale zły terminpytanie_bmw:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 24 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 Staszek, reszta drechów 11 maj pasuje ? Pewnie, że pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 24 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 Staszek, reszta drechów 11 maj pasuje ? Si Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 24 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 Forest a ty z tym 11maja to tak na serio bo to nie jest wcale zły termin Oczywiście, że poważnie. Akurat okres po wypłacie :drunk:...szykuje się wesoły autobus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 24 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 A więc mamy termin 11maj jutro podam termin wyjazdu właścicielowi autobusów brakuje na jeszcze 4 osoby do kompletu jak Dziki napisał bus ma 19 miejsc plus 2 dla kierowców happy_bmwoj czuję ze to będzie naprawdę wesoły autobus :drunk::dance: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 24 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 brakuje nam jeszcze 4 osoby do kompletu Niech wpisują się Ci co chcą jechac na listę rezerwową bo jak znam życie to 9 maja jednemu zaleje mieszkanie, drugiemu poroni chomik a trzeciemu pewnie ciocia się zwali z hameryki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 24 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 Już Wam zazdroszczę wyjazdu ... i wesołego autobusu :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi