matiit Opublikowano 5 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 (edytowane) Witam, we wrocku tylko studiuję i nie mam tu dostępu, ani do kanału, ani do wielu kluczy, ogólnie sam nie mam jak cokolwiek zrobić. Jechałem do wrocławia przedwczoraj i około 50km przed wrockiem przestało mi grzać w kabinie, myślę - mało płynu. Stanąłem na Orlenie, dolałem - to samo. Za niedługo zaczęła rosnąć temperatura, więc stanąłem, poczekałem, aż ostygł do połowy i zalewam płynu. Słyszę, że się leje. Myślę, dziurawy jakiś wężyk. Zrobię jak dojadę. Dojechałem z takimi dolewkami. Jechałem w nocy, bez latarki itp to nie miałem jak sprawdzić dokładnie. Na miejscu zauważyłem, że to pompa wody jest "dziurawa". Leje się z niej ciurkiem po prostu. Czy w takim przypadku po prostu wymiana pompy? Czy moglibyście polecić kogoś kto wymieni pompę, w miarę tanio i pewnie? (pompę sam sobie kupię, bo mam źródła). Edytowane 6 Stycznia 2012 przez matiit Zmiana nazwy tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas-chajek Opublikowano 14 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 wpadaj śmiało na ul.Wadowicką 22 Wrocław tel.607 35 49 33.. jeżeli potrzebujesz lawety nie ma problemu.... posiadam ... Zapraszam.... A co do pompy nie wiem czy czasem nie będe miał taniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi