Grzechu Opublikowano 5 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 (edytowane) Jak w temacie kupie 2 ladne opony 215/45/17 o takim rozmiarze w rewelacyjnej cenie :lol: Edytowane 5 Stycznia 2012 przez Grzechu rodzaj opony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 5 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 Grzechu, ale ten rozmiar jest raczej rzadki, a więc o rewelacyjnej cenie to można pomarzyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 5 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 kurde mam 2 sztuki pieknych opon i mysle zeby dokupic 2. Jaro a 235/45/17 wejdzie???? poniewaz mam tez ladne takie 4 sztuki gdyby bylo na 40 profil bylbym pewny a tak nie wiem czy jest sens wogóle je wrzucac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 5 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 Ja ci powiem, że mam 18 z przodu 225 a z tyłu 235, a profil taki sam, a więc myślę, że podejdą bez problemów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi