Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

Rekomendowane odpowiedzi

No nie jestem całkowice początkujący, w Polkowicach chodziłem na siłownię jakieś 4 lata :-P Po wyjeździe do Oławy nic już nie robiłem a po 30-tce naprawdę szybko się przybiera na wadze (szczególnie na obiadkach żony) tylko niekoniecznie w tych partiach mięśniowych na których człowiekowi by zależało ;)

Na Basenową chodziłem jakiś czas temu ale średnio mi odpowiada towarzystwo koksów którzy puszą się przed lustrami i patrzą na każdego z groźną miną. Śmigałem kilka tygodni do Gladiatora (tam jest normalne towarzystwo), później kolega z którym cwiczyłem (Gołąbek) wyjechał nach Berlin i nie chciało mi się już samemu. Teraz mam zamiar znów zacząc i myślałem właśnie o Gladiatorze mimo, że sprzętu tam mało i dośc ciasno (chociaż bieżnia jest ;)). Opcja tej nowej siłowni w Galerii jest ciekawa, daj znac gdy będziesz wiedział coś więcej.

edu....wiadomo ze DIETA jest najważniejsza....

ale piszemy o zwykłych początkujących "kulturystach"...a nie takich koniach jak ty:4::4::4:

może niech odstawią tylko słodycze...cole....i inne napoje kolorowe....zaczną jeść po prostu z umiarem...

powoli wkraczając treningiem obiegowym....jak wytrzymają te 2-3 miesiące to doskonale wiesz ze już będzie efekt...

wypracują SILNĄ WOLE I MOTYWACJE....wtedy tak....DIETA i jeszcze raz DIETA....do tego ułożony konkretny plan treningowy;)

spokojnie i powoli....bo mimo że chcesz dobrze i profi to zaraz komuś albo ******lnie pikawka albo po tygodniu da sobie spokój:4::4:

wiadomo ze nie odrazu rzym zbudowano ale trzeba od czegos zaczac nie mowie o scislej diecie bo Seby organizm by zwariowal ale posilki o stalych porach platki na sniadanie kolacje do pracy ryz ugotowany powoli malymi kroczkami do celu no i silna wola i zaparcie to podstawa :)

podejrzewam ze podobne postaowienie ma 50% nas :D ja jak przed nowym rokiem wszedlem na wage i zobaczylem 97,4kg to sie jednak uwzialem. kiedys cwiczylem na silowni 3 lata... narazie cwicze sobie na amatorskim sprzecie w domu + ogolnorozwojowka ale wczesniej czy pozniej tez sie silownia ukloni :D

witam dołącze sie do tematu, zuciłem palenie jakies 2.5 roku temu nie długo po tym zacząłem cwiczyć i tak jest do tej pory, co do tycia po odstawieniu nikotyny to są błedne skojarzenia, no chyba ze ktos kto rzuca fajki to je co pół godziny:D Wytrwałości życze i pamietajcie zeby nogi cwiczyc bo znam takich co maja szeroka gore a nogi jak zapalki:D

• 1 miesiąc temu...