Forest Opublikowano 3 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 No nie jestem całkowice początkujący, w Polkowicach chodziłem na siłownię jakieś 4 lata :-P Po wyjeździe do Oławy nic już nie robiłem a po 30-tce naprawdę szybko się przybiera na wadze (szczególnie na obiadkach żony) tylko niekoniecznie w tych partiach mięśniowych na których człowiekowi by zależało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bax44 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Jak chcesz cwiczyc w Oławie to jeszcze troche otwieraja nowa silownie kolo galeri, ponoc ma byc wypas i duzo sprzetu (np. bieznia co zadkosc w olawie) ja chodze na basenowa wiec zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 3 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Na Basenową chodziłem jakiś czas temu ale średnio mi odpowiada towarzystwo koksów którzy puszą się przed lustrami i patrzą na każdego z groźną miną. Śmigałem kilka tygodni do Gladiatora (tam jest normalne towarzystwo), później kolega z którym cwiczyłem (Gołąbek) wyjechał nach Berlin i nie chciało mi się już samemu. Teraz mam zamiar znów zacząc i myślałem właśnie o Gladiatorze mimo, że sprzętu tam mało i dośc ciasno (chociaż bieżnia jest ). Opcja tej nowej siłowni w Galerii jest ciekawa, daj znac gdy będziesz wiedział coś więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bax44 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 No wiadomo kazdemu pasuje gdzie indziej ja akurat nie mam nic do ludzi ktorzy tam cwicza. Nie ma problemu dam Ci znac jak bedzie otwarcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jareknes Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Jak powiedzial nasz slynny kolarz Zennon J. "Nie da sie przejechac Alp na makaronie" koksu potrzeba :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 edu....wiadomo ze DIETA jest najważniejsza....ale piszemy o zwykłych początkujących "kulturystach"...a nie takich koniach jak ty:4::4::4: może niech odstawią tylko słodycze...cole....i inne napoje kolorowe....zaczną jeść po prostu z umiarem... powoli wkraczając treningiem obiegowym....jak wytrzymają te 2-3 miesiące to doskonale wiesz ze już będzie efekt... wypracują SILNĄ WOLE I MOTYWACJE....wtedy tak....DIETA i jeszcze raz DIETA....do tego ułożony konkretny plan treningowy;) spokojnie i powoli....bo mimo że chcesz dobrze i profi to zaraz komuś albo ******lnie pikawka albo po tygodniu da sobie spokój:4::4: wiadomo ze nie odrazu rzym zbudowano ale trzeba od czegos zaczac nie mowie o scislej diecie bo Seby organizm by zwariowal ale posilki o stalych porach platki na sniadanie kolacje do pracy ryz ugotowany powoli malymi kroczkami do celu no i silna wola i zaparcie to podstawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 podejrzewam ze podobne postaowienie ma 50% nas ja jak przed nowym rokiem wszedlem na wage i zobaczylem 97,4kg to sie jednak uwzialem. kiedys cwiczylem na silowni 3 lata... narazie cwicze sobie na amatorskim sprzecie w domu + ogolnorozwojowka ale wczesniej czy pozniej tez sie silownia ukloni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korni8808 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 po prostu musimy częściej jeździć do DD w Oławie pograć w piłkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniekma1 Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 witam dołącze sie do tematu, zuciłem palenie jakies 2.5 roku temu nie długo po tym zacząłem cwiczyć i tak jest do tej pory, co do tycia po odstawieniu nikotyny to są błedne skojarzenia, no chyba ze ktos kto rzuca fajki to je co pół godziny:D Wytrwałości życze i pamietajcie zeby nogi cwiczyc bo znam takich co maja szeroka gore a nogi jak zapalki:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prokop Opublikowano 25 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 Witam. A ja miałbym prośbe co by mi ktoś diete ułożył. Ćwicze jużo koło 6 miesięcy i chyba już pora na jakąś pożądną dietke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi