tazunio Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 info z innego forum: na jednym forum poszła informacja że gość przeszukuje giełdę i pisze PW, że ma daną część za pół ceny, wcześniej brał całą sumę ale ostatnio wystarczy mu 20 zł za samą przesyłkę a resztę po otwarciu płaci się żekomo kurierowi. Lata po wszystkich forach:samochodowe, wędkarskie, jakięś szydełkowania też zaatakował. podaję numer konta typka, żeby kazdy mógł uważać tu czy na innych forach. ogólnie gość rejestruje się i od razu działa więc samo to powinno zwiększyć czujność... http://www.google.pl/search?sclient=psy-ab&hl=pl&site=&source=hp&q=11114020040000310270274320+&pbx=1&oq=11114020040000310270274320+&aq=f&aqi=&aql=&gs_sm=e&gs_upl=599l599l0l1108l1l1l0l0l0l0l155l155l0.1l1l0&biw=1760&bih=921&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.,cf.osb&cad=b&cad=h pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Siemka tazunio te konto pewno nie jego tylko na słupa założone...Konto na żula to mogę mieć za wino Myślę że ciężko im będzie go złapać,złapią niewinnego bezdomnego który nie ma na chleb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 WOW. Nie ma branży w której by nie robił :4: To sie nazywa wszechstronność lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 ja pierdziu nie wiedziałem nawet ze jest forum wedliniarskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Nie wiem czy od tego śmiecia nie miał coś kupowac Przemo, bo mówił mi coś własnie o 20-tu złotych. Ciekawe czy mozna jakos namierzyć tego frajera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Ciekawe czy mozna jakos namierzyć tego frajera. Odbiór osobisty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Konto pewnie założone na menela i ***** mu zrobią. Swoją droga to frajerstwo wysyłać komuś siano bez żadnego potwierdzenia transakcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 mam nadzieje ze tego kolesia szybko złapią bo na pewno już nie jednego wykręcił lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Konto pewnie założone na menela i ***** mu zrobią.Swoją droga to frajerstwo wysyłać komuś siano bez żadnego potwierdzenia transakcji. ...to jest frajerstwo, ale wiadomo czasami potrzeba coś i człowiek się nie zastanawia co i jak tylko chce szybko mieć to co potrzebuje...a cena kusi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 ...to jest frajerstwo, ale wiadomo czasami potrzeba coś i człowiek się nie zastanawia co i jak tylko chce szybko mieć to co potrzebuje...a cena kusi... A potem kosztuje dwa razy tyle co normalnie :dance: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Tak też bywa. Jak to mówią samo życie. :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Nie wiem czy od tego śmiecia nie miał coś kupowac Przemo, bo mówił mi coś własnie o 20-tu złotych. Ciekawe czy mozna jakos namierzyć tego frajera. faktycznie kolo chciał mnie przewalić na 60 pln ,ale na szczęście sie nie dałem:-Pnapisałem ogłoszenie na sporcie o zapotrzebowaniu na część i odezwał się ten menel... scenariusz zawsze taki sam ; część w garażu na działce ,samochód rozbity,zdjęcia słabe bo aparat lipny ble,ble,ble . takiego gnoja to bym wziął na spacer na czarną góre ,jakby się tak na golasa przeszedł 5 km do cywilizacji to by wiecej nie pomyślał o zajumaniu cukierka z tesco, swoją drogą oszukani przez niego ludzie są troche sami sobie winni bo nie zachowali czujności [nic nie ma za pól darmo i nie wysyła się kasy nie wiadomo komu i za co ] A WIĘC BĄDŹMY BARDZIEJ CZUJNI I NIEUFNI TO NIKT NAS WAŁOWAĆ NIE BĘDZIE!:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Nie ma nic do przodu podpłacania , wolę zapłacić kilka złociszy więcej , ale biorę zawsze pobraniówkę odpukać jeszcze nikt mnie w wała nie zrobił , nie ufajmy nawet sobie lolollolollolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 4 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 Tak też bywa. Jak to mówią samo życie. :lol: a życie to nie je bajka ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi