Skupa Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 (edytowane) Ostatnio robiłem porządki w piwnicy i znalazłem pozostałości po Bmce czyli oryginalny wałek rozrządu oraz kompletne 11szt dźwigienek zaworowych do BMW E30 325 lub E34 525, z silnikami M20b25 12V. Stan części oceniam na bardzo dobry. Chętnie sprzedam bo mi są już niepotrzebne a komuś mogą się jeszcze przydać Na cenach się nie znam ale trzeba napisać więc za wałek proponuję np. 150pln a dźwigienki i resztę również 150pln, w komplecie będzie taniej a jeśli ceny zbyt wysokie to proszę osoby zainteresowane o sugerowanie cen, oczywiście w granicach rozsądku. Kontakt TYLKO mailowy: skupa2@o2.pl Edytowane 10 Lutego 2012 przez Skupa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skupa Opublikowano 24 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Części sprzedane, można usunąć ogłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi