macko1000 Opublikowano 31 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Witam! Dzięki za odpowiedzi na temat silnika. Mam jeszcze jeden pilny temat. Potrzebuje osłony odpowietrzenia baku, tej która jest na prawym tylnym nadkolu. To taka blaszana osłona przykręcana na plastikowe nakrętki. Mam problem ponieważ w moim autku niestety skorodowała dość mocno i boję się że niedługo może puścić rura od odpowietrzenia i narobi się bałaganu:/ Patrzyłem w ASO ale kosztuje ona ponad 200 zł, a takie pieniądze wolałbym wydać na coś ciekawszego do autka...gdyby ktoś z forumowiczów miał taką osłone w dobrym stanie lub kiedyś zastepował to czymś proszę o info:) z góry dzięki! pozdr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Nazwa tematu=kubeł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi