Gekon Opublikowano 30 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Witam, czy moze ktos z forum zajmuje sie ogarnianiem felg. Wiem ze sa od tego firmy, ale wiadomo nie od dzis ze sa zapalency robiacy to samo za mniejsza kwote. Chodzi o polerke felg i ogarniecie nadszczerbionych rancikow... Sprawa nie specjalnie pilna, a moze sie ktos taki znajdzie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 30 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 http://www.maxbimmer.pl/members/matrix/ pisz do gościa na Pw lub wyszukaj jego posty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek530d Opublikowano 31 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 pokaz zdjęcia tych felg co chcesz robić.... polerowałem już 2 razy sobie felgi bardzo prosta sprawa chcesz to sie odezwij to Ci podpowiem jak zrobić to w 2 3 popołudnia i zaoszczędzisz trochę kasy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gekon Opublikowano 1 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 postaram sie zrobic zdjecia dzisiaj nawet albo na dniach troche juz kiedys sie do tego przymierzalem, i z tego co widzialem to na prawde jest bez sprzetu praca na mase godzin, ale jak mowisz ze inaczej to chetnie poslucham, powiem wstepnie ze felga to brock b1 (czyli bardzo trudna do polerki) i rantu sie nie oplaca polerowac w nich sens ma tylko calosc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
willi230 Opublikowano 1 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 brock b1 w całości?? człowieku codziennie ze ściereczką bedziesz zapitalał:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gekon Opublikowano 1 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 powiedz mi jaki masz pomysl na polerke brocka b1:) jesli chodzi o ranty a mam 9j felge szesnastke, to sa 2 mozliwosci albo pasek zrobic polerowany, ktory bedzie bardzo waski przy odcieciu ramion... zobacz na zdjeciach:) albo polerowac rant w miejscach gdzie jest ramie felgi, a gdzie ramienia nie ma do konca... niestety obie mozliwosci dosc dziwacznie wygladaja dlatego nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 1 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 W zórawinie koleś się zajmuje regeneracją- dobra robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek530d Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 powiedz mi jaki masz pomysl na polerke brocka b1:)jesli chodzi o ranty a mam 9j felge szesnastke, to sa 2 mozliwosci albo pasek zrobic polerowany, ktory bedzie bardzo waski przy odcieciu ramion... zobacz na zdjeciach:) albo polerowac rant w miejscach gdzie jest ramie felgi, a gdzie ramienia nie ma do konca... niestety obie mozliwosci dosc dziwacznie wygladaja dlatego nie wiem ja swoje robiłem za pomocy wiertarki a w motipie kupowałem papiery okrągłe na rzep o tyle fajnie tam mają, że są różne gradacje 300 400 500 600 800 1000 i większe więc rysy ładnie ścierasz, nie musisz ręką machać tydzień tylko tą robotę za Ciebie wiertara zrobi ja nawet nie ściagałem farby tylko papierem ścierałem. To jakie chcesz czy pasek węższy czy cały rant to Twój gust a reszta tez w polerkę czy ciemny środek? może zapodasz jakieś zdjęcie, jak chcesz żeby to wyglądał?o bo nic konkretnego nie napisałeś chyba że chcesz żebyśmy Ci sami coś wymyślili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gekon Opublikowano 2 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Kurde Stasiek, zmotywowales mnie teraz nie lada. Cos czuje ze nie bedzie nudzenia sie w zimowe wieczory (oprocz felg chce jeszcze pomalowac nerke na czarny mat i pokrywe silnika z kolektorem ssacym i wypolerowac napisy)... postaram sie jutro wrzucic foty w jakim stanie sa ranciki w felgach, bo moze sie okazac ze najpierw bedzie trzeba je ogarnac zanim sie wypoleruje. Jezeli da sie to samemu zrobic to na pewno sie podejme, bo to daje duza satysfakcje samemu cos zrobic a nie zaplacic:) jak bede mial juz zdjecia, to na pewno bede chcial sie dowiedziec dokladnie jak to zrobic, i jak tylko zamkne na zimowy sen do garazu e30 to zaczne dzialac z tematami. Tymczasem jutro montuje wydech:D pogoda sprzyja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gekon Opublikowano 4 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 Zrobilem telefonem jakies pogladowe zdjecia stanu rancikow w moich brockach... trzeba bedzie je regenerowac jakos specjalnie przez polerowaniem?? [ATTACH=CONFIG]17859[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]17860[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]17861[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 4 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 nie jest źle papierkiem i szlifierką oscylacyjną wyrównać tylko do gładkiego i dać Matrixowi do malowania!!! koleś robił mi felgi i naprawde od!! tylko niewiem czy chce Ci się cisnąć do wrocka by mu je dać:drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gekon Opublikowano 5 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 czyli uwazasz ze przed polerka trzeba malowac? bo Matrix tylko maluje a ja chce wypolerowac... 400zl kosztuje niby komplet u goscia Polerowanie, polerka felg - prostowanie, spawanie i lakierowanie jakby bylo stowe taniej to bym sie zdecydowal ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 5 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 Jego robota warta jest tej ceny Wysłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 14 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Również polecam robotę Marcina Górskiego z Źórawiny. MS II tak mi wypolerował ,że golić się przed parapetem można:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi