Śruba Opublikowano 17 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 Witam wszystkich. Jestem tu nowy i to mój pierwszy post... chciałem zapytać czy trzeba coś przerabiać zmieniając wewnętrzny komputer (pokładowy), czy wystarczy wyjąć ten podstawowy i zamontować ten bardziej rozbudowany. chodzi mi o to czy kostka którą podłączamy obsługuje wszystkie wskazania komputera. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 17 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 Wiazka jest inna ... Oprocz tego brakuje Ci czujnikow zapewne i innych gadzetow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śruba Opublikowano 22 Września 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 ok dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki730i Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 jest roznie raz zapasuje raz nie poszukaj ile masz kabli w kostce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 ma e-36 i u mnie taki komputerek by sie tez przydał,ale mam tylko temp na zewnątrz i zegarek.odpinałem kostke i jest tam duzo kabli,tylko nie wiem po co,do temp i zegarka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 Jak ktos ma takie cos jak temp i zegarek to ma wiazke i wystarczy podpiac i niby dzialaja wszystkie bajery oprocz check-a , a jak ktos mial zegarek analogowy to niby jest to mozliwe ale trudne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi