rumunm5 Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2005 siemka co powiecie na spota w towarzystwie pomorzan i pieknych pomorzanek w miasteczku nadmorskim jakim jest Mielno oczywiscie w duzej ilosci furek wiecie slonce plaza kobiety zimne piwo no i moze carrambowy jezus wpadnie 5tką z zaopatrzeniem a do tej pory uzbieram tylu ludzi(niekoniecznie z BMW) ze jak pierwszy wjedzie do miasta to ostatni stal bedzie w sasiednim miasteczku. co niektorz dostana oczoplasu :roll: na widok tylnionapedowych śmigielek blyszczacych jak np.Bumka mordulca,dobrych fel i basowych tlumnikow no bo przeciez BMW ma klase jak to ktos kiedys spiewal 8) "benia bavara nowa czy stara to jest to co kobiety jara" hehehe " My kontra reszta swiata " :mrgreen: co sadzicie :?: P.S a tak na marginesie mam w Świdnicy bliska rodzine Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2005 Mielno cąłkiem sympatyczne miasteczko, nie wiem jak inni, ja odpadam w przedbiegach niestety :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2005 hej wakacje nad morzem na 100% a gdzie i kiedy to sięzobaczy pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2005 Ja jestem jak najbardziej za :lol: Trzeba by bylo pomyslec nad takim np 3 dniowym wypadem cała ekipą np piatek-sobota-niedziela pod banderą BMW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pershing Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2005 Dajcie cynk tylko kiedy , ja juz jestem gotów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiCKOS Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2005 Jade z wami na wakacje 2006 do Mielna swoja bunią i wezme nawet towarzystwo asyste pięknych kobiet przyczepe z paliwem hehe no tak paliwo a to gazem ją co dalej tłumik ryczy będzie się niosło woofery bedą w bagażniku .... przydałoby się wynająć jakieś pokoje coś ten teges zabawić conajmniej z 3 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi