Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

Rekomendowane odpowiedzi

Witam! Kupię silnik 2.0 24v ze skrzynią i osprzętem umożliwiającym montaż w bmw e30. Najlepiej gdyby silnik był w aucie i można by było go posłuchać i sprawdzić jak pracuje. W jakiejś korzystnej cenie jeśli ktoś taką może zaoferować;) pozdrawiam, czekam na propozycje! Happy new year!:)

S będzie najlepszym rozwiązaniem :) Ja niestety nie mogę zaproponować sprawdzenia, bo E34 już dawno zostało rozebrane, a motor nie ma michy olejowej, bo była pęknięta, a po zdjęciu gdzies się zapodziała. Za to gwarancja jest, bo motor był odpalany przed demontażem. Za komplet ze skrzynią, kablami, wszystko co potrzebne cena ok.1000zł.

Chyba Cie Pawelo poniosło z deka... Zobacz, że każdy propnuje większy motor a nie rzuca mięsem

tylko patryk i baran to zrobili,a twój wpis to OT i to ciebie poniosło,nie masz takiego silnika na handel to nie zaczynaj.Może jeszcze nie zauważyłeś,ale jest na tym forum trend pisania "ciekawych" odpowiedzi jak było w przypadku odsyłania do działu powitań nowych użytkowników,trafiających tu z "palącym" problemem ,tamten został jak na razie ukrócony,ale został jeszcze ten.oczywiście,że uważam 2,5 lepszym motorem do e30,jednakże jeżeli nie masz w garażu 2,5 2,8 3,0 na handel,a piszesz tylko po to aby coś chlapnąć to się wstrzymaj.sorry,ze trafiło akurat na ciebie,ale tak wyszło,już dawno miałem to napisać :-P :-P

pozdrawiam

No trend odsyłania do działu "przywitań" jest jeszcze chyba nie rozwiązany i jakos nie widze, zebyś każdego jechał jesli napisze cos nie na temat. Jeśli masz z tym problem założ nowy temat. Nie wiem czy zauwazyłeś, że nie jest to forum np "Fiata" gdzie na odpowiedź sie czeka 3 miesiące jesli nie więcej. I moim zdaniem lepsza odpowiedź czy sugestia nijaka niż żadna.

Ale zaśmiecajmy tematu Koledze, bo to temat na rozmowe przy browarze.

• Dodaj nową pozycję...