woz Opublikowano 27 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Witam. Pytanko, poniewaz jedynie rozwiazanie ktore ja widze, to jest zeby wziac mlotek i rozwalic laptopa, ale jestem pewien, ze jest inne, nieco lepsze rozwiazanie... Od paru tygodni jak szperam po necie, caly czas mi wyskakuje to cholerne okienko: Wchodze na strone ING, to wyskakuje okienko, musze napisac ze albo T albo N. Wchodzi mi na nowe okno, i znowu, pojawia sie pytanie, czy ma wyswietlac tylko te bezpieczne srata tata... Wejde na strone z poczta, i to samo. Za kazdym krokiem. Wie ktos jak to cholerstwo wylaczyc? Mam explorera, chyba 8 jesli sie nie myle. Jesli ktos wie, pliz podzielcie sie, i uratujcie mojego laptopa przed kontaktem z Ciocia Cegla... lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 27 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 wiesz do czego służy internet explorer :?: :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 27 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 wiesz do czego służy internet explorer :?: :?: Do ściągania innych przeglądarek ^^ IE od jakiegoś czasu ma problem z zabezpieczonymi stronami - najprostszy sposób, to wywalić to dziadostwo i przesiąść się na Mozillę / Operę / Safari, czy co Ci tam będzie odpowiadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 27 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 spróbuj wejść w menu Narzędzia -> Opcje internetowe wybierz zakładkę Zabezpieczenia i naciśnij Poziom domyślny (jak nie można to rusz suwakiem i potem wybierz) wybierz zakładkę Prywatność i naciśnij Domyślne (jak nie można to rusz suwakiem i potem wybierz) wybierz zakładkę Zaawansowane i naciśnij Przywróć ustawienia zaawansowane wybierz OK zamknij przeglądarkę i włącz ponownie i powinno pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 zgadzam się IE to złom zainstaluj tak jak Nobody pisze Mozillę albo Operę i oszczędzisz lapka :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 27 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 dzieki chlopaki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 27 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 A ja nie wierzyłem że są ludzie którzy używają tej "przeglądarki" :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 27 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 A ja nie wierzyłem że są ludzie którzy używają tej "przeglądarki" :lol: ja tam używam...........po każdym formacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 27 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 A ja nie wierzyłem że są ludzie którzy używają tej "przeglądarki" :lol: A jednak. Czlowiek sie ciagle uczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 27 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 moja kobieta caly czas uzywa i nie chce sie przestawic na inna... probowales zmienic wszystkie ustawienia na domyslne? czy po prostu zmieniles przegladarke? z racji pracy uzywam wszystkich popularnych przegladarek, ale preferuje aurora (najnowszy firefox w wersji alfa), wiele osob chwali sobie opere, a coraz wieksza popularnosc zdobywa chrome (podobno juz jest wiodaca przegladarka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 27 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 dalem na domyslne i nic nie dalo. Ale juz zainstalowalem firefoxa i jestem zadowolony,. Chula jak trzeba, nie ma zadnych wyskakujacych okienek.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia1419 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 moja kobieta caly czas uzywa i nie chce sie przestawic na inna...probowales zmienic wszystkie ustawienia na domyslne? czy po prostu zmieniles przegladarke? z racji pracy uzywam wszystkich popularnych przegladarek, ale preferuje aurora (najnowszy firefox w wersji alfa), wiele osob chwali sobie opere, a coraz wieksza popularnosc zdobywa chrome (podobno juz jest wiodaca przegladarka) Ja od kilku miesięcy używam Chrome i jestem bardzo zadowolony! A przetestowałem prawie wszystkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 28 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Też będę musiał spróbować. Póki co latam na operze i jest gitara... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasior Opublikowano 28 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Ja używam chrome dla mnie szybciej chodzi niż opera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi