mariusz13 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 musze dorwac naklejke na szybe taka jak ma forest avatar pewnie świetnie by się sprzedawały Forest może niezle zarobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bultan Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Może mały spocik z naklejkami(AVATARU)Foresta pod KPP Polkowice:4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 musze dorwac naklejke na szybe taka jak ma forest avatar pewnie świetnie by się sprzedawały E tam naklejki, załatwię koszulki i polary z takim nadrukiem :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SenbonZakura Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 No panowie robi się ciepło, może by spocik zrobić??? Przegapiłem ten ostatni to na następnym będę napewno;](chyba, że praca nie pozwoli) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 16 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 poczekamy aż beaver wróci z delegacji i zorganizujemy jakis spocik, pogoda jak najbardziej sprzyja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 bede w sobote 24.03, i powinienem odzyskać już prawko, także możemy coś potem myśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Prosze o spot przed 27 marca bo jadeo do Niemiec, a chcialbym sie zalapac! :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 16 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 no więc wstępnie proponowałbym 25 (niedziela) ale to dogadamy jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 +1 na 100% + brat na 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 17 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Jak będzie w dobrej godzinie to będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 17 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 myślę że tak po obiadku będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 17 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 To jak w Polkowicach czy Lubinie ? Dla mnie Tesco w Lubinie byłoby super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 17 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 z polkowicami to sobie żartujesz? :bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 17 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 no to ja odpadam, 24.03 wracam z delegacji, dopiero w poniedziałek jadę do starostwa po prawko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 17 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 a co sie z Twoim prawkiem stało? nie no, przecież ty musisz być !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 17 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Badania wzroku mi wyszły 20.01, badania techniczne w sierpniu - poleciało wszystko w niedzielę. Najlepsze że od sierpnia miałem 3 kontrole i żaden nie zauważył Dobrze że trafiłem na spox policaja, może w Głogowiu zrobimy, to w klapkach BMW przyjdę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 17 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 no ja tak myślę żebywłaśnie w głogowie tym razem zrobić, jaką miejscówke byś polecił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 17 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Rozmawiałem z tym policajem i mówi że dla niego bez kłopotu, na pewno nie będzie takich jaj jak w Polko, a jak będzie na służbie z chęcią sam podjedzie na furki popatrzeć. Castorama? Carrefour? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SenbonZakura Opublikowano 17 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 (edytowane) Wydaje mi się, że najlepiej będzie na Carrefour jeśli chodzi o Głogów;] kurcze będę musiał założyć moje łyse oponki na lato bo na zimówkach nie chcę przyjechać termin mi odpowiada;] PS: Napiszcie może nowy post w Spotach 2012 bo mi coś nie działa strona, a chyba tylko 4 osoby to przeczytały ;] Edytowane 17 Marca 2012 przez SenbonZakura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 17 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 na carrefour jest większy parking więc tam będzie najlepiej, napiszemy nowy temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 PS: Napiszcie może nowy post w Spotach 2012 bo mi coś nie działa strona, a chyba tylko 4 osoby to przeczytały ;] W dziale spoty 2012 może napisac temat jedynie Klubowicz by nie wyrzucili Ci tematu do śmietnika. Jeśli ktoś jest z tego okręgu to wejdzie i przeczyta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 18 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 W dziale spoty 2012 może napisac temat jedynie Klubowicz by nie wyrzucili Ci tematu do śmietnika.Jeśli ktoś jest z tego okręgu to wejdzie i przeczyta. ale problem w tym że w tym okręgu brakuję klubowicza gotowego do działania tego tematu mi nie wywalili, więc myslę że administracja będzie wyrozumiała i następny też nam podarują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi