KaroleK Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 A może parking na Oborze ? Spory wolny plac, tylko obecność cmentarza może się niektórym niepodobać :lol: O tam potwierdzam - bardzo fajne miejsce. Cmentarza nie ma się co bać - nie straszy z niego :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gekon Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Albo lotnisko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 każde miejsce dobre byle nie DPL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaroleK Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 każde miejsce dobre byle nie DPL Ścinawa i parking pod Tesco Miejsca z tyłu pełno, oświetlenie jest a Policja w Ścinawie jest po naszej stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
willi230 Opublikowano 8 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 ścinawa .....pare minutek i jestem:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 8 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 Lubin lotnisko byłoby dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 8 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 Lubin lotnisko byłoby dobrze Ciekawe jak tam wjedziesz? Na paszport Polsatu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 8 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 Na paszport Polsatu? A jeszcze je wyrabiaja pytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gekon Opublikowano 8 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 lotnisko w sensie ogolnym, nie wjedziemy na sam obiekt bo sie nie da ale przed lotniskiem jest parking... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 może jednak jeszcze raz w Polkowicach :?: Lepiej nie kłócić się z nią o mandat - Nasygnale.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 To już przestaje być zagłębie miedziowe a staje się zagłębiem policyjnym :dance: Ilu tam u Was przypada policjantów na jednego mieszkańca ?? :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 (edytowane) Teściu mi o niej opowiadał. Zawsze gdy zatrzyma kogoś do kontroli - wpierdala mandat. Możesz jechać zgodnie z przepisami to i tak przy******li się np. do daty ważności gasnicy. Taki przerost formy nad treścią...Molestowali ją pewnie w dzieciństwie... P.S. Opowiadał mi ktos jakis czas temu o pewniej pani policjant. Wyjechała ze swojej miejscowości, wróciła po kilku latach z przydziałem na komendę. Trzepała wszystkich, wystawiała mandaty za cokolwiek, znajomym, rodzinie, woziła się jak ochroniarz po Tesco. Któregoś dnia poszła na imprezę, dyskoteka, czy cos takiego. W pewnej chwili zgasło światło i dostała taki w******l od kilkunastu osób, że troche sie uspokoiła. U mnie w firmie pracowała kiedyś jedna laska z Marcinkowic, teraz pracuje w oławskiej drogówce. Gdy jeszcze pracowała w firmie, gadaliśmy normalnie, chodzilismy na fajkę, itd. Całkiem sympatyczna osoba. Ostatnio ja spotkałem w sklepie, po cywilnemu. Nosek do góry, patrzy na człowieka z wyższością, ledwo z łacha odpowiedziała na cześć. Ładnie ludziom odpierdala od funkcji... Edytowane 9 Stycznia 2012 przez Forest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bultan Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 może jednak jeszcze raz w Polkowicach Właśnie miałem to zapodać Qwa to na prawdę miasto ploicyjne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Ścinawa i parking pod Tesco Miejsca z tyłu pełno, oświetlenie jest a Policja w Ścinawie jest po naszej stronie może po twojej stronie są ja nie mam tak dobrze wczoraj poleciałem z kumplem na stację na dwie beemki polatać bokiem i za chwile kijanka cywilna już była ledwo zdążyliśmy z aut wysiąść na titaniku cztery razy przejeżdżali koło naszych beemek mendy jedne ja na Ścinawie jestem spalony od dawna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 W jak nie przy lotnisku to może być byle plac nawet w tygodniu to plac przy giełdzie itp. W Lubinie miejsc dużo mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 z klubem AKL z Lubina lataliśmy na cmentarzu na Oborze było ok tylko te autobusy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniekma1 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 może po twojej stronie są ja nie mam tak dobrze wczoraj poleciałem z kumplem na stację na dwie beemki polatać bokiem i za chwile kijanka cywilna już była ledwo zdążyliśmy z aut wysiąść na titaniku cztery razy przejeżdżali koło naszych beemek mendy jedne ja na Ścinawie jestem spalony od dawna A kijanka nie była na tablicach "DJ" bo to chyba nasza wołowska czesto do was jezdzi bo jak na lubin jezdzilem to smigala po scinawie. Pewnie zebaty tak was tam przesladuje:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 A kijanka nie była na tablicach "DJ" bo to chyba nasza wołowska czesto do was jezdzi bo jak na lubin jezdzilem to smigala po scinawie. Pewnie zebaty tak was tam przesladuje \była na DLU napewno Ścinawscy bo ich znam tyle że nie przepadam za nimi a oni za mną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskaro Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 \była na DLU napewno Ścinawscy bo ich znam tyle że nie przepadam za nimi a oni za mną Oni chyba nikogo nie lubią, ostatnio coraz częściej widzę ich w lusterku :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Oskaro oświeć mnie która to twoja bawarka bo nie kojarzę ostatnio widuję taką srebrną koło amstronga na parkingu to twoja ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaroleK Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 może po twojej stronie są ja nie mam tak dobrze wczoraj poleciałem z kumplem na stację na dwie beemki polatać bokiem i za chwile kijanka cywilna już była ledwo zdążyliśmy z aut wysiąść na titaniku cztery razy przejeżdżali koło naszych beemek mendy jedne ja na Ścinawie jestem spalony od dawna Tam się niestety często pojawiają, bo mieszkańcy dzwonią, że im pod domem kółka robią Ale jak tam nie kręcić jak plac idealny do tego :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Ale jak tam nie kręcić jak plac idealny do tego \jeszcze tak nie było żebym tam normalnie zawrócił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskaro Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Moja bawarka to niebieska E46 Touring. Ostatnio minęliśmy się pod omawianym wyżej Tesco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 a kojarzę kojarzę już wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 ja tam uwielbiam policje polkowicka musze dorwac naklejke na szybe taka jak ma forest avatar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi