Gość Mordulec Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Poleciał.Dowodzik głupoty pałkarzy A teraz jak bedziemy spocić w Głogowie to będa dumni ze posprzątali miasto. Nie widzą mośki jak ludziska się kręcą żeby popatrzeć na jakąś atrakcję, a gdyby te kapcie się nie paliły na parkingu to naprawdę byłoby spokojnie. Wiem Wojtas, "M" niesie a co do zgłoszeń to rzeczywiście przeflancowali nas na strefę, bo chociaż to też teren zamknięty to mają błogosławieństwo od zarządcy do kontroli i mandatów, a poza tym chyba jest do 40 ograniczenie Tzn co dobrze zrozumiałem .... jaraliście kapcia pod Tesco i dziwicie się że policja przyjechała ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 eee tam, jednemu się zdarzyło. Gdyby nie to, to na pewno byłby luz, tym bardziej że sam patrzyłem czy się w coś nie wpie... bo aut trochę było.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 (edytowane) Tzn co dobrze zrozumiałem .... jaraliście kapcia pod Tesco i dziwicie się że policja przyjechała ?? jeszcze nie było jarania a już cywilny fiat przyjechał zresztą tego jarania to było kilka sekund bardziej nazwał bym to ładny kontrolowany uślizg tylnych kół naprawdę nie było się jeszcze czego czepiać Edytowane 29 Grudnia 2011 przez mariusz13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 29 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 było zostać pod tesco i nigdzie nie jechać, trochę inaczej może by się skończyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 A ile w ogóle beemek się zjawiło ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 ktoś tam pisał wcześniej że 15 w tym dwie M-ki M3 i M5 ja nie liczyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 29 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 ja naliczyłem 15 sztuk BMW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 (edytowane) ja naliczyłem 15 sztuk BMW moim skromnym zdaniem bardzo dobry wynik jak na nasz rejon zresztą było super sąsiedzi zadowoleni zresztą też posiadacze BMW :-P tyle że nie zrzeszeni ale myślę że już nie długo, następnym razem też się pojawię tylko poproszę inne miasto :wink: Edytowane 29 Grudnia 2011 przez mariusz13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 29 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 moim skromnym zdaniem bardzo dobry wynik jak na nasz rejon zresztą było super następnym razem też się pojawię tylko poproszę inne miasto :wink: Popieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Sucha Górna? :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Ostrow moze? ale troche daleko, no nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jareknes Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Sucha Górna? :-P Popieram , poniewaz ta wioseczka jest szczegolnie bliska mojemu sercu!!!Tylko , ze jedyny duzy parking jaki tam znam to na Cmentarnej. Czy jakas foto relacja z pierwszej lini "ogniska zapalnego" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 29 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Forest zdaje się jakieś fotki pstrykał, troche brakło czasu żeby sesje zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Robiłem zdjęcia tylko na tym zamkniętym odcinku ale wszystkie wychodziły bardzo ciemne więc nawet nie ma co wrzucic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Brzoza Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 .... i po spocie:) Pozytywnie zaskoczyła mnie ilość aut, może nie było tyle co zwykle we Wrcoku ale uważam, że i tak nieźle. Nie wiem czy jest sens pisać o tych, którzy popsuli nam humory ale niestety u nas tak jest. Trzeba teraz sprawdzić gaśnicę, trójkąt i zawsze mieć dobrze odśnieżone(w tym roku odparowane) szyby bo coś czuję, że będą częste kontrole Polkowickich Beemek:):)Dzięki za spotkanie i do następnego. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 koleżka ma racje samochodów było bardzo dużo jak na spocik w takiej mieścinie nie dziw ze policja była taka wystraszona myśleli ze to jakas konfrontacja bedzie z forum audi pewnie :lol: nic sie nie działo to wystawili nas na VW a tam tez cisza hehe Mariusz troche dal hehe przeciagna do ogcinki na jedynce, dwojka i juz go mieli, szkoda chłopa bo oberwał po całości ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 30 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 No to kiedy myślimy nad następnym??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 30 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Jak już mówiłem, wstawię jakiś w miarę stały termin żeby można było skorzystać z mojego kompa jak ogarnę remont kwadratu. A przy okazji można się spyknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskaro Opublikowano 30 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Niestety przegapiłem spota, ale dopisuje się do następnego Ścinawa pojawi się już w dwóch egzemplarzach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 31 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Było dobrze, policyjna głupota. Zazdrościli, chcieli się dowartościować. Tego ich Fiata mogliśmy pchać co nie mógł odpalić, ale do tyłu z górki. W Lubinie na garażach o 24tej 3 BMW i nie ma problemu, podjadą pogadają bez żadnych kontroli.. wiec tu można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 31 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Tego ich Fiata mogliśmy pchać co nie mógł odpalić, życie ich pcha... w rzycie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gekon Opublikowano 31 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Dopisuje sie do propozycji Kevina. w Lubinie byloby dobrze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 zapodziana fotka ze zlotu w Polkowicach sory za jakość ogolnie chodzilo tu o policje <bmw> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Jeśli tylko nie będę w pracy do Lubina podjadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Palus Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 A może parking na Oborze ? Spory wolny plac, tylko obecność cmentarza może się niektórym niepodobać :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi