Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

Rekomendowane odpowiedzi

Ze względu na to, że lubi sobie pooglądać filmy, posłuchać muzyki, pograć do późnej nocy, zmuszony zostaje do zakupu słuchawek, ze względu na dobro innych mieszkańców lokalu. Chciałbym, żeby były to słuchawki bezprzewodowe, w miarę dobre, ale żeby kosztowały dużo mniej niż tanie BMW, nie jestem Elą Zapędkowską, żeby docenić i zrozumieć osoby wydające na słuchawki tysiące złotych.Myślę,że dobrym rozwiązaniem będą słuchawki nauszne, chyba najlepiej zamknięte, z przesyłem radiowym dźwięku. Może ktoś ma jakieś doświadczenia i coś doradzi?

Z tego co słyszałem to Sennheiser robi bardzo dobre słuchawki. Jeśli koniecznie chcesz bezprzewodowe (na kablu byś miał lepszą jakość za niższą cenę) to rozejrzałbym się np. za Sennheiser RS 110, RS 130, lub RS 170, te ostatnie ma kumpel i mówił że robią mega robote, ale niestety sporo kosztują, chociaz za te pierwsze też trzeba trochę dać. Ogólnie w słuchawkach bezprzewodowych mogą występować szumy, jak będziesz chodził po chacie i masz grube ściany ;) ale jeśli mówisz, że nie spuszczasz się nad mega czystym dźwiękiem to wydaje mi się że podstawowe RS 110 będą w zupełności wystarczające. Tutaj masz jakieś info o nich Sennheiser - słuchawki bezprzewodowe RS110, RS120, RS130, RS140

Jeśli temat dalej aktualny, to zaloguj się na forum mp3store.pl

Określ do czego potrzebujesz słuchawek, jakich i ile jesteś w stanie na nie wydać - gwarantuję Ci, że doradzą Ci coś konkretnego.

Ja długo nie umiałem znaleźć dla siebie dobrego playera, więc zwróciłem się do nich i nie żałuje. Wielu z użytkowników miało w łapach konkretny sprzęt, a ich wiedza na ten temat jest na prawdę spora i chętnie się nią dzielą ;)