Krzysiek Opublikowano 24 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Ze względu na to, że lubi sobie pooglądać filmy, posłuchać muzyki, pograć do późnej nocy, zmuszony zostaje do zakupu słuchawek, ze względu na dobro innych mieszkańców lokalu. Chciałbym, żeby były to słuchawki bezprzewodowe, w miarę dobre, ale żeby kosztowały dużo mniej niż tanie BMW, nie jestem Elą Zapędkowską, żeby docenić i zrozumieć osoby wydające na słuchawki tysiące złotych.Myślę,że dobrym rozwiązaniem będą słuchawki nauszne, chyba najlepiej zamknięte, z przesyłem radiowym dźwięku. Może ktoś ma jakieś doświadczenia i coś doradzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa325i Opublikowano 24 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Z tego co słyszałem to Sennheiser robi bardzo dobre słuchawki. Jeśli koniecznie chcesz bezprzewodowe (na kablu byś miał lepszą jakość za niższą cenę) to rozejrzałbym się np. za Sennheiser RS 110, RS 130, lub RS 170, te ostatnie ma kumpel i mówił że robią mega robote, ale niestety sporo kosztują, chociaz za te pierwsze też trzeba trochę dać. Ogólnie w słuchawkach bezprzewodowych mogą występować szumy, jak będziesz chodził po chacie i masz grube ściany ale jeśli mówisz, że nie spuszczasz się nad mega czystym dźwiękiem to wydaje mi się że podstawowe RS 110 będą w zupełności wystarczające. Tutaj masz jakieś info o nich Sennheiser - słuchawki bezprzewodowe RS110, RS120, RS130, RS140 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 24 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Do grania wybralem na kablu mad catz tritton ax 180 jednak przetestuje je dopiero jak z pod choinki wytargam Wysłano z GT-N7000 z użyciem Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 24 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 mam i nie polecam: Sony MDR-XD100, na kablu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 25 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 Obecnie mam dwóch faworytów moich poszukiwań. Małym numerem jeden staja się Sennheiser RS120, ale tuż za nimi są Logitech F540 (teraz są w mega promocji na stronie logitecha). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 25 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 ja mam philipsa sbc hp250 (troszke starszy model:) jakość dźwięku jest super!! ale za głośno to one nie grają hehe fajnie leżą na uszach i maja długi kabel (jakieś 2m) jeśli bezprzewodowe to SHC8535/10:4::4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 27 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Jeśli temat dalej aktualny, to zaloguj się na forum mp3store.pl Określ do czego potrzebujesz słuchawek, jakich i ile jesteś w stanie na nie wydać - gwarantuję Ci, że doradzą Ci coś konkretnego. Ja długo nie umiałem znaleźć dla siebie dobrego playera, więc zwróciłem się do nich i nie żałuje. Wielu z użytkowników miało w łapach konkretny sprzęt, a ich wiedza na ten temat jest na prawdę spora i chętnie się nią dzielą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi