PRZEMO Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Jak zapewne wiecie zbliżają się do nas wielkimi krokami święta Bożego Narodzenia:lol: w związku z powyższym faktem przyjmijcie proszę wszyscy od nas świąteczne życzenia,; nie znam żadnego wierszyka ,więc po prostu WSZYSTKIEGO DOBREGO!!!:lol::lol::lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 ja też polece standardem ZDROWYCH I WESOŁYCH ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA dla wszystkich miłośników marki BMW i ich rodzin,najlepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 ja rowniez zycze wszystkim zdrowych, spokojnych i cieplych swiat w gronie najblizszych a nowojorczne zyczenia zloze osobiscie na spocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 A więc koledzy i koleżanki wszyscy właściciele marki Bmw życzę wam i waszym rodziną spokojnych ,radosnych,udanych Świąt oraz Szczęśliwego Nowego Roku 2012.Życzę wszystkim użytkownikom aby ceny paliw w nowym roku już nie rosły a rząd aby szukał kasy gdzie indziej a nie na kierowcach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 również życzę WESOŁYCH ŚWIĄT DLA WSZYSTKICH POSIADACZY I SYMPATYKÓW MARKI BMW <bmw_1> cobyście się nie przejedli za mocno i nie przepili :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Wszystkiego Najlepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 również życzę wszystkim posiadaczom najlepszej marki na świecie wesołych świąt BOŻEGO NARODZENIA i oby nas nasze nasze <bmw> nigdy nie zawiodły i nikt nigdy z nas nie zboczył z drogi pozostał wierny jedynej słusznej marce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 A ode mnie po prostu spokojnych i radosnych z naciskiem na spokojnych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Wszystkim koleżankom i kolegom, krótko mówiąc "drechom", zdrowych radosnych Świąt Bożego Narodzenia w gronie najbliższych:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Także zyczę wesołych,spokojnych świąt i szczęśliwego, bogatego Nowego Roku moi drodzy :)happy_bmwhappy_bmwhappy_bmwhappy_bmwhappy_bmwhappy_bmwhappy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Wszystkiego dobrego życzę Bimmerom i Bimmerkom:):dance: oraz rodzinom wszystkich znajomym z naszego grona...... oraz naszym śmigiełkom <bmw> aby w czasie upojeń Bożo Narodzeniowych nie chciały nam odpalić gdy wsiadziemy po paru głębszych.. pozdrawiam wszystkich tych z którymi się już poznałem i oczywiście tych z którymi jeszcze nie miałem takiej możliwości:) do zobaczenia 30 grudnia na ostatnim spocie:):drunk::drunk: pozdrawiam:)<bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 na ostatnim spocie pozdrawiam<bmw_3> Na ostatnim spocie w tym roku, pijakulolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 pijakulolol oj tam oj tam, mowi sie alkoholiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Również wszystkim życzę Wesołych, Spokojnych, Smacznych i przede wszystkim Udanych Świąt Bożego Narodzenia spędzonych w miłej atmosferze rodzinnej, przyjacielskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Wasze zdrowie ja już doje whisky z pepsi happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Pełnych baków, nowych dresów, życia w szczęściu i bez stresów, cudnych darów pod choinką, stołów zawalonych szynką, w Nowym Roku niech się spełni marzenie - niskie ceny na CPN-ie :lol::lol::lol::lol::lol: Wesołych i Szczęśliwego :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Mój Wujaszek z Oławy ma super toast: "Zdrowie naszych Kobiet, naszych Koni i tych, co Je dosiadają.... :D" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zdrowie koni ze stajni Bmw :bmwsexemofg3: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Wasze zdrowie ja już doje whisky z pepsi naśladujesz mnie?? hehe a Forest dobre te Twoje życzenia:) oby się spełniły:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotras120682 Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zdrowych spokojnych oraz wesołych świąt:):):):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Szczęśliwych Świąt , mile spędzonych w gronie rodzinnym w przyjacielskiej atmosferze dla wszystkich forumowiczów oraz klubowiczów :drunk:Cheers :drunk:Prost :drunk:Salute :drunk:Здоровье Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 24 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Zdrowych spokojnych swiat i niech ten nowy rok bedzie lepszy od poprzedniego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian 520I Opublikowano 24 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Najlepszego z Okazji Świąthappy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bultan Opublikowano 24 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 to i ja dokładam się do życzeń [h=3]* By Wam wszystko pasowało, by kłopotów było mało, byście zawsze byli zdrowi, by problemy były z głowy, by się wiodło znakomicie, by wesołe było życie![/h] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 24 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Dopiero znalazłem ten temat. Wesołych świąt wszystkim. God Jul til alle sammen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi