bultan Opublikowano 26 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 albo nawet 70groszy tak jak Egipcie Przykro jest to stwierdzić,ale u nas w POLSCE nigdy już nie będzie paliwa w tej cenie,a cwaniaczków jak wyżej na pewno przybędzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sicin Opublikowano 26 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 Tak to właśnie wygląda - nikt nic nie rozumie i nie wie, na kogo głosować i kto jest fajny a kto nie i dlatego nikt nic z tym krajem nie robi, nie krytykuje tutaj Ciebie bo nie wiem na kogo głosowałeś i mnie to nie interesuje - mówię o bezczynności i głupocie naszych rządzących. cwaniakowanie że paliwo będzie po 70 zł trochę bez sensu, jak Egipt na ropie nie leżymy. Nikt Ci nie powie po ile będzie paliwo, trzeba trochę wiedzieć i domyślać się czego się można spodziewać po tej czy innej partii jak karmią kiełbasą wyborczą a ja palcem Ci nie będę wskazywał na kogo głosować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 26 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 Nikt Ci nie powie po ile będzie paliwo, trzeba trochę wiedzieć i domyślać się czego się można spodziewać po tej czy innej partii jak karmią kiełbasą wyborczą a ja palcem Ci nie będę wskazywał na kogo głosować. Sorewicz ale partia która nie wypisze nas z UE nie jest w stanie obniżyć ceny paliwa .... bo minimalna akcyza jest dla wszystkich w UE taka sama :bag: Dlatego pytam na kogo mam zagłosować , kto wyprowadzi nas z ziemi wolskiej do Polski i sami będziemy mogli ustalać akcyzę ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sicin Opublikowano 26 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 ale oczywiście, że z akcyzą narzuconą przez UE dyskutowali za dużo nie będziemy:) ale marża stacji? vat? opłata paliwowa? Dlaczego paliwo w Polsce jest drogie - Bankier.pl nie wiem, może się mylę no ale sam już nie wiem....Nasi politycy testują ile możemy znieść i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 26 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 no to trzeba by było coś z tym zrobić morze wyjdziemy na ulice tak jak to kiedyś zrobili w Argentynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 26 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 ale oczywiście, że z akcyzą narzuconą przez UE dyskutowali za dużo nie będziemy:) ale marża stacji? vat? opłata paliwowa? Dlaczego paliwo w Polsce jest drogie - Bankier.pl nie wiem, może się mylę no ale sam już nie wiem....Nasi politycy testują ile możemy znieść i tyle. I dalej nie napisałeś na kogo mam zagłosować żeby było taniej :bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sicin Opublikowano 26 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 I dalej nie napisałeś na kogo mam zagłosować żeby było taniej :bag: proponuje na Palikota, jak przestanie się zajmować tak ważną rzeczą jak krzyż nad wejściem do sali sejmowej to z pewnością zabierze się za obniżenie cen paliwa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi