Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

Rekomendowane odpowiedzi

Hello*

Przymierzam się do wymiany zderzaka przedniego na oryginalny M i mam pytania z tym związane ponieważ znalazłem jeden ciekawy za dobra kasę ale nie ma listew na czujniki i nie ma otworów na spryskiwacze

1. Czy belka jest taka sama w zderzaku po lifcie i w zderzaku od M czy ją również muszę wymieniać ?

2. Czy istnieję możliwość wykonania otworów na spryskiwacze i przełożenia ich ze starego zderzaka do nowego M

3. Czy listwy są takie same w zwykłym zderzaku i można je przełożyć tak aby były w nich wyjścia na czujniki czy zderzak M ma swoje oryginalne listwy ?

Dzięki za info*

1. Czy belka jest taka sama w zderzaku po lifcie i w zderzaku od M czy ją również muszę wymieniać ?

Zderzak po FL, czy przed?

2. Czy istnieję możliwość wykonania otworów na spryskiwacze i przełożenia ich ze starego zderzaka do nowego M

Otwory zawsze możesz zrobić na spryski

3. Czy listwy są takie same w zwykłym zderzaku i można je przełożyć tak aby były w nich wyjścia na czujniki czy zderzak M ma swoje oryginalne listwy ?

Ma swoje oryginały

Na stacji diagnostycznej rozmawialem z kolesiem ktory przelozyl zderzak na mt bez spryskiwaczy, (policjant mu zabral dowod za brak spryskiwaczy przy orginalnym ksenonie) mowil mi , ze w calej naszej okolicy nikt niechcial sie podjac wyciecia otworow pod spryskiwacze , dopiero w Georlitz w serwisie BMW niemiaszki zadzialali.

• 1 miesiąc temu...