Georgii Opublikowano 30 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Używany czujnik wału czy wałka można w buty sobie wsadzić...Polecam siemensa vodooo założyłem dwa nowe i jest super.Nie martwię się o nie na pewno.A chińskie to można kupić trampki albo fajerwerki na nowy rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx_sz Opublikowano 30 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 a moze macie jaka dziurę zeby kupic nowy taki czujnik za dobra kase:)oczywiście oryginalny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Raczej nie kupisz w dobrej cenie. Ori to koszt w granicach 300 -350 zł. I nie ma szans na taniej. No chyba że "spadł z tira" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx_sz Opublikowano 9 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Witam a powiedzcie mi koledzy odnosnie przepływomierza jak go odłacze na chodzacym silniku to auto zaczyna powoli gasnac i nie mozna nawet dodac gazu bo odrazu gaśnie czy to moze byc objaw walnietej przepływki czy tak powinno byc??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Dziwne ... ja co prawda nie odpinałem na odpalonym silniku wtyczki od przepływki .... ale kilka razy odpalałem silnik z odłączoną wtyczką i nic nie gasło , pracował właściwie normalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx_sz Opublikowano 9 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 hmmm no mnie to własnie ciekawi bo mam taki objaw z e auto chodzi odpinam i gaśnie zadnej reakcji na gaz na nic:/ moz e tak powinno byc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi