edu2301 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 No ja chcialem płasko z dolu a po depnieciu moc i tak jest bo to ma jechać a nie buksować kolami Masz racje nie ma co szalec od dolu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANIO Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 troszkę pośmigałem i dobrze jednak że ten wykres jest płaski jak chcę moc pedał w podłogę i jest a tak to po matulku człowiek się porusza kwestia przyzwyczajenia :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 28 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 w koncu, nie ma sensu diesel w bmw bez wirusa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANIO Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 eee kolego hehe :lol: dieselek to taki nie pozorny zawodnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi