sulek Opublikowano 20 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 Korzystaliście kiedyś z folii przyciemniających tylne lampy oraz folii ochronnych na reflektory??? Może ktoś się coś o tym wypowiedzieć, jeśli korzystał to jak z "montażem" czegoś takiego. FOLIA NA LAMPY PRZYCIEMNIAJĄCA Do lamp tuning (2007301118) - Aukcje internetowe Allegro Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy FOLIA OCHRONNA na lakier, lampy - BARDZO MOCNA ! ! (1977212801) - Aukcje internetowe Allegro Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 31 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 taaaa kupiłem kiedyś nie jest plastyczna i nie przepuszcza koloru... kupisz czerwona to bedzie na czerwono nie np na pomaranczowo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sulek Opublikowano 1 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 Czyli nie ma sensu kupować i przyciemniać lamp???? Bo chciałem zobaczyć jak będą na aucie wyglądać lampy przyciemnione a jak bez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
willi230 Opublikowano 1 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 lepszy jest spray;) kolor regulujesz za pomocą ilości naniesionych warstw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 1 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 kiedys kupilem ta pierwsza folie i przyciemnialem kierunki z przodu i przez pol roku bylem zawet zadowolony potem mi sie znudzilo z kolei w e36 tylne lampy robilem spray`ami i jednak bardziej polecam to rozwiazanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sulek Opublikowano 1 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 Ale spray jest nieodwracalny, a folia owszem, dlatego pytałem o folię. A ta folia na przednie lampy to miał ktoś z was z nią styczność? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
willi230 Opublikowano 1 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 spray jest odwracalny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sulek Opublikowano 1 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 Można go zmyć jak będę chciał wrócić do lamp przed malowaniem, zwykły rozpuszczalnik?? Chyba trzeba by później spolerować lampy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
willi230 Opublikowano 1 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 trzeba będzie spolerować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi