Gość dirty.73 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 jak myślicie,jest sens przeprowadzania takich prób/testów/badań?z jednej strony pokazują co może się stać,i się na to przygotować,a z drugiej,strach pomyśleć,jak takie coś się wydostanie,lub dorwą to jacyś ekstremiści... Ten wirus może zabić miliony - Najważniejsze informacje - Informacje - portal TVN24.pl - 20.12.2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 20 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 oglądałeś jestem legendą.......to samo będzie......................albo podobnie:(lolol:bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 20 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 Wirusy cały czas się mutują , nawet gówniana grypa co roku inna i nie ma skutecznej szczepionki na to ... Moim zdaniem , dobrze że bawią się w takie mutacje w labach bo w razie W są w stanie zrobić szczepionkę na konkretną mutację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 oglądałeś jestem legendą ciekawa perspektywa,....chyba kredyt wezme Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Wujek samo Zło_ Opublikowano 20 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 Wirus hiv i adidas to twory sztuczne -wymyślone przez człowieka. Ponoć wymknęły się one pewnym ludziom z rąk- ponoć. Źródła wskazują na największych terrorystów na tym świecie. Sami sobie kopiemy grób jako cywilizacja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 21 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Wg mnie to nowe szczepionki i leki jak najbardziej, ale przede wszystkim to lepiej to trzymac w tajemnicy... Wszyscy zlowrodzy beduini na wschodzie juz zacieraja rece, wiec niech lepiej siedza cicho i sie za duzo nie chwala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bax44 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Wg mnie to nowe szczepionki i leki jak najbardziej, ale przede wszystkim to lepiej to trzymac w tajemnicy... Wszyscy zlowrodzy beduini na wschodzie juz zacieraja rece, wiec niech lepiej siedza cicho i sie za duzo nie chwala. Ci beduini pewnie tez maja swoje wirusy, o ktorych malo kto wie Dla naukowcow stworzenie tak groznego wirusa to osiagniecie naukowe, wiec zapewne kazdy dzieli sie swoimi informacjami i obserwacjami. Dlatego ciezko jest cos takiego utrzymac w tajemnicy. Chyba ze Ci ludzie pracuja dla rzadu, a ich obowiazkiem jest tajemnica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Wujek samo Zło_ Opublikowano 21 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Wystarczy wymyślić chorobę a później obłowić się na lekach przeciwko tej chorobie. Jaki szampon do włosów kupujecie? Ja kupowałem kiedyś znanej firmy na S i łupież mi sie koszmarnie nasilił... Szampon kosztował gdzieś w granicach 24zł. Wiecie jakiego teraz szamponu używam? Bambino dla dzieci albo pokrzywowy śmierdzący jak ludwik do naczyń (przynajmniej ja tak go czuje). gdyby ktoś ich szukał to stoją przy samej podłodze i kosztują w porywach do 5zł-tak wiem zaraz zostanę posądzony o skąpstwo.zanim to się stanie... Co to jest łupież? Ogólnie osobom którym o tym mówię i ci którzy spróbowali drogich szamponów używali do mycia samochodów. Czyżby szampon przeciw łupieżowy pogłębiał coś co miał zwalczać? To samo z maszynkami do golenia. Kupcie sobie najlepszą gilet wilkinson bic czy co tam kto chce ze złota. ile razy się nimi ogolicie? Jeden model gillet jest taki że drugi raz się już nie idzie ogolić- a ponoć taki oh ah. A teraz kupcie sobie w biedronce (bez śmiechu proszę) najtańszą maszynkę do golenia dla kobiet... Taką różową albo w innym majtkowym kolorku... Dwa miesiące się tym komfortowo goliłem w ramach eksperymentu i co? I da się. a markową gilet nie da się. Jakiś wniosek? Pierwszy po obejrzeniu ostrza pod mikroszkopem jest taki że zupełnie inne ostrza i zupełnie inny rodzaj szlifu- coś jakby porównywać szufle do węgla i brzytwę pradziadka. Drugi wniosek? Ano taki, że JAKO FACET MUSISZ KUPIĆ NAJLEPSZĄ MASZYNKĘ FIRMY x bo cała reszta jest tylko gorsza i coś w tym jest. Natomiast jak kupisz damską... jesli komuś nie przeszkadza kolorek niech spróbuje. Tak samo jest z medykamentami (np suplementy witamin) i ogólnie całym naszym życiem-mamy konsumować i zostawiać pieniądze swoje to tu to tam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi