Włodi Opublikowano 20 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 Witam. Zakupiłem nowy termostat i dmuchając w niego z małej dziurki ucieka powietrze, czy to prawidłowy objaw?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 a próbowałeś założyć i sprawdzić w aucie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodi Opublikowano 20 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 Jeszcze nie zakładałem, bo parę godzin temu go odebrałem i chcę uniknąć montażu na darmo jeśli się okaże że jest uszkodzony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 (edytowane) Gdzie kupiłeś? bez urazy, ale dmuchać to sobie można wiesz - małolaty na połowinkach (PS. Cytuję moją Koleżankę-Małżonkę, bo miałem tak samo 'genialny' pomysł po zeszłotygodniowym zakupie termostatów:D) Jeżeli to ori cześć lub dobry zamiennik to montuj i jeżeli nie hula to reklamuj A jak brałeś w Silesi to montuj tym bardziej bez żadnego ale Nie dowiesz się jeśli nie spróbujesz. "testy" termostatów (wrzątki, opalarki itp) wskaże CI wujek gugiel, ale po co? Kupiłeś, załóż, zejdzie Ci pewnie nie więcej niż 3 h i będziesz wiedział PS. Kolego, wklej ostatnie 7 nr VIN, może się okazać że będziesz miał ten sam problem co ja - czyli staniesz w połowie roboty bo zabraknie 1 nasadki. http://www.maxbimmer.pl/f19/wymiana-termostatu-torkxa-nie-ma-w-sprzedazy-16423/ daj Vin, to zerknę czy masz te same śruby co ja i ew podpowiem czym to ugryźć Edytowane 20 Grudnia 2011 przez beaver79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leo Opublikowano 20 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 Tak ma być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Witam. Zakupiłem nowy termostat i dmuchając w niego z małej dziurki ucieka powietrze, czy to prawidłowy objaw?? Na termostacie jest małą kulka? O nią Ci chodzi? Z tego co wiem jest to dodatkowe zabezpieczenie jesli termostat zawiesi sie w pozycji zamkniętej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 Tak właśnie powinno być,ale załóż w aucie i będziesz wiedział czy działa. Nie ma innego wyjścia,dlaczego od razu podejrzewasz że jest wadliwy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi