Nem Opublikowano 28 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Cytat Napisał bultan Zobacz postnie powinienem się śmiać z polskiej policji ,bo w styczniu mam egzaminy sprawnościowe w Słupsku do policji Jak nie masz wsparcia za plecami to powiem tylko tyle szkoda bajury którą spalisz na dojazd do słupska Swieta racja Mord a ja wam powiem szczerze, ze jak zyje to niemialem okazji spotkac policjanta "mendy" nie raz nie dwa przyjezdzali na "plac zabwa" ze jest glosno ze alkohol itd itp. Zazwyczaj sprawdzali papiery i prosili o rozejscie sie. Raz tylko polecialy mandaty ale to byla ich 3 interwencja (kumpel mial urodziny). To samo z drogowko chociaz poki co 3x mialem okazje miec stycznosc z nimi. Zazwyczaj na jakas ugode pojda albo obniza mandacik. Tak, ze jesli chodzi o tego typu sprawy to niepowiem o nich zlego slowa (poki co). I z tego co zauwazylem bez powodu nie robia afery z niczego. Wiadomo, ze moze sie trafic sluzbista itd ale jak by niebylo on wykonuje swoja prace przez wielu uwazanych za "robienie im na zlosc" Mowie tu o tych fajnych chlopaczkach w stylu JP i HWDP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bultan Opublikowano 28 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 w tej chwili jak właściwie każdy przytomny z niej nawiewa bo się zaczęło grubo sypać ?? Zaczęło się sypać tak, jak twierdzisz i to od dawna.Trochę rodziny w "MO" siedzi trochę znajomych także więc czemu ja miałbym nie spróbować pożyjemy zobaczymy.Nie każdy policjant to prostak i cham jak powiedział GALONE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 28 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 .Nie każdy policjant to prostak i cham jak święte słowa,nie wolno generalizować,nie raz i nie dwa puścili mnie bez mandatu,pogrozili palcem i "wolniej prosze",no ale zdarzają się,głównie młode "cfaniaki",ale cienko piszczą,jak poprosisz o numer do oficera dyżurnego(oczywiście,jeśli nie mają racji),znam z autopsji,jak jeden cwaniakował-prosze numer służbowy-nazwisko-stopień-kontakt z komendantem lub oficerem dyż.-jaki milusi sie zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 28 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 no my dziś w polkowicach mieliśmy doskonały przykład czym sie zajmuje policja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galone Opublikowano 28 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 owszem spotykalem sie z normalnymi policjantami, nie wiem czemu czesc od nich odbiega? moze szybka emerytura? orzel na czapce chyba do czegos zobowiazuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANIO Opublikowano 28 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 (edytowane) no my dziś w polkowicach mieliśmy doskonały przykład czym sie zajmuje policja dokładnie :lol::lol: a wyobraź sobie że my z Polkowic widzimy ich popisy codziennie w pierwszy miesiąc gdy zdałem prawko miałem 14 kontroli i przy prawie każdej kontroli zadawałem pytanie - Z jakiego powodu panowie ta kontrola ?? - ponieważ tak młody człowiek jeździ w naszym mieście na obcych blachach i w dodatku czarną BMW 7 :D:D:D:D i powstawał tylko uśmiech na mojej twarzy zero komentarz 8) i standardowo dmuchanie nawet wpadłem na pomysł żeby zrobić sobie breloczek z tych ustników:4:ale cóż nic i nikt na to nie ma wpływy a wiadomo lepiej z nimi nie zadzierać i nie wchodzić w dyskusje bo raczej na dobre się nie wyjdzie :? Edytowane 28 Grudnia 2011 przez DANIO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 bultan jak już będzie po egzaminach i ok to bierz przydział na Polkowice chłopaki lżej będą mieli :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Z jakiego powodu panowie ta kontrola ?? - ponieważ tak młody człowiek jeździ w naszym mieście na obcych blachach i w dodatku czarną BMW 7 DANIO,a ja bym dużo dał,żeby tak było w latach '90 w rejonie Zgorzelec-Lubań-ogólnie przy granicy-no ale wtedy to było odwrotnie,takich się nie kontrolowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi