Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

Rekomendowane odpowiedzi

Cytat Napisał bultan Zobacz post

nie powinienem się śmiać z polskiej policji ,bo w styczniu mam egzaminy sprawnościowe w Słupsku do policji

Jak nie masz wsparcia za plecami to powiem tylko tyle szkoda bajury którą spalisz na dojazd do słupska

Swieta racja Mord :P

a ja wam powiem szczerze, ze jak zyje to niemialem okazji spotkac policjanta "mendy" nie raz nie dwa przyjezdzali na "plac zabwa" ze jest glosno ze alkohol itd itp. Zazwyczaj sprawdzali papiery i prosili o rozejscie sie. Raz tylko polecialy mandaty ale to byla ich 3 interwencja (kumpel mial urodziny). To samo z drogowko chociaz poki co 3x mialem okazje miec stycznosc z nimi. Zazwyczaj na jakas ugode pojda albo obniza mandacik.

Tak, ze jesli chodzi o tego typu sprawy to niepowiem o nich zlego slowa (poki co). I z tego co zauwazylem bez powodu nie robia afery z niczego. Wiadomo, ze moze sie trafic sluzbista itd ale jak by niebylo on wykonuje swoja prace przez wielu uwazanych za "robienie im na zlosc" Mowie tu o tych fajnych chlopaczkach w stylu JP i HWDP :)

w tej chwili jak właściwie każdy przytomny z niej nawiewa bo się zaczęło grubo sypać ??

Zaczęło się sypać tak, jak twierdzisz i to od dawna.Trochę rodziny w "MO" siedzi trochę znajomych także więc czemu ja miałbym nie spróbować pożyjemy zobaczymy.Nie każdy policjant to prostak i cham jak powiedział GALONE

.Nie każdy policjant to prostak i cham jak

święte słowa,nie wolno generalizować,nie raz i nie dwa puścili mnie bez mandatu,pogrozili palcem i "wolniej prosze",no ale zdarzają się,głównie młode "cfaniaki",ale cienko piszczą,jak poprosisz o numer do oficera dyżurnego(oczywiście,jeśli nie mają racji),znam z autopsji,jak jeden cwaniakował-prosze numer służbowy-nazwisko-stopień-kontakt z komendantem lub oficerem dyż.-jaki milusi sie zrobił

no my dziś w polkowicach mieliśmy doskonały przykład czym sie zajmuje policja

dokładnie :lol::lol: a wyobraź sobie że my z Polkowic widzimy ich popisy codziennie :P w pierwszy miesiąc gdy zdałem prawko miałem 14 kontroli i przy prawie każdej kontroli zadawałem pytanie - Z jakiego powodu panowie ta kontrola ?? - ponieważ tak młody człowiek jeździ w naszym mieście na obcych blachach i w dodatku czarną BMW 7 :D:D:D:D:D i powstawał tylko uśmiech na mojej twarzy zero komentarz 8) i standardowo dmuchanie :) nawet wpadłem na pomysł żeby zrobić sobie breloczek z tych ustników:4:ale cóż nic i nikt na to nie ma wpływy a wiadomo lepiej z nimi nie zadzierać i nie wchodzić w dyskusje bo raczej na dobre się nie wyjdzie :?

Edytowane przez DANIO

Z jakiego powodu panowie ta kontrola ?? - ponieważ tak młody człowiek jeździ w naszym mieście na obcych blachach i w dodatku czarną BMW 7

DANIO,a ja bym dużo dał,żeby tak było w latach '90 w rejonie Zgorzelec-Lubań-ogólnie przy granicy-no ale wtedy to było odwrotnie,takich się nie kontrolowało