Dyziu Opublikowano 10 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 tak jest i tak ma być!! nie da się nic zmienić !! a z resztą po co?? gps pokazuje Dokładnie!!! a licznik auta zawsze zawyża i to w każdym aucie!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 10 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 zgadza się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAZo666GM Opublikowano 12 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Dodam tylko do mojej wcześniejszej wypowiedzi, że test 7.4 pokazuje prędkość taką samą, jak licznik analogowy (wskazówka). Czyli komputer wyświetla dwie prędkości. (po to jest forum żeby czytać, pytać i dzielić się spostrzeżeniami) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Siema, a ja mam pytanie czy Wam test z ladowaniem aku nie przeklamuje? Bo mi pokazuje 13.7, a jak robilem test w serwisie to mialem odpalone wszystko lacznie z grzaniem foteli to mialem 14.15V Wiec przeklamuje 0.5 albo po miesiacu mi sie zepsulo ^^ u Was rowniez przeklamuje? Nie chce mi sie z taka duperela jechac do serwisu znow i placic 40zl za sprawdzenie ladowania bo podejrzewam, ze wlasnie przeklamuje troche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Test napięcia na OBC zazwyczaj przekłamuje tzn zaniża realną wartość. Ja też robiłem porównanie OBC z kompem diagnostycznym i było mniej więcej tak jak napisałeś 13 z hakiem na OBC a na kompie 14,2V Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Super wiec jeden problem z glowy. Jeszcze dzisiaj dla pewnosci sprawdze miernikiem ( ale mam taki za 15zl wiec zbytnio ufac mu nie mozna ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Siema, a ja mam pytanie czy Wam test z ladowaniem aku nie przeklamuje? Bo mi pokazuje 13.7, a jak robilem test w serwisie to mialem odpalone wszystko lacznie z grzaniem foteli to mialem 14.15V Wiec przeklamuje 0.5 albo po miesiacu mi sie zepsulo ^^ u Was rowniez przeklamuje? Nie chce mi sie z taka duperela jechac do serwisu znow i placic 40zl za sprawdzenie ladowania bo podejrzewam, ze wlasnie przeklamuje troche mam identycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 No to 3 osoby wiec juz wiemy, ze przeklamuje srednio o 0.5 pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi