bultan Opublikowano 13 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Jest taka jedna partia dla takich...co by nie zrobił Prezes to i tak jest królem i ma zawsze świętą racje... <bmw_3> Nie złe masz motto życiowe INCOGNITO powodzenia w dalszy życiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
incognito Opublikowano 13 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Nie złe masz motto życiowe INCOGNITO powodzenia w dalszy życiu Motto życiowe? Kolego, aż tak się politypom nie interesuje :lol: Również życzę Ci powodzenia w życiu jak również wszystkim innym. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 13 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 to się nazywa karmienie trolla Dobre stary hehehehe że Wy tak jesteście wpatrzenie w Beemki, że co by nie było to już zawsze będziecie chwalić Beemkę a narzekać na Merca. Nie jesteśmy. Smutna prawda jest taka że wszystkie poważne zalety tej marki rekompensują te naprawdę śladowe ilości wad. To mój ostatni post w tym temacie, nie mam ochoty znów słyszeć co mam gdzie. Ale i tak obstawiam że masz 15-17 lat. Jeżeli nie rocznikowo to emocjonalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
incognito Opublikowano 13 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 (edytowane) To mój ostatni post w tym temacie, nie mam ochoty znów słyszeć co mam gdzie. Ale i tak obstawiam że masz 15-17 lat. Jeżeli nie rocznikowo to emocjonalnie Psychologiem nie jesteś...inaczej byś wiedział, że to co się pisze a realny świat to dwa rożne tematy...nie od dziś wiadomo, że ludzie mogą dyskutować przez internet a w realu okazuje się kim jest naprawdę ta druga osoba i odwrotna sytuacja kiedy przykładowo małżeństwo się już nie rozumie, a w necie mogą spobie dyskutować. Po Twoich wypowiedziach wnioskuje, że po prostu jesteś typowym dresikiem, który może zarabiać nieczysto (...) a nie inteligencją vel człowiekiem z klasą :lol: Ale mogę się mylić i od razu to podkreślam. Jeśli mam racje, to nie bardzo mnie interesuje Twoje zdanie... Ale są też sympatycy BMW którzy mają w głowie poukładane, np. sagui, luxas21, TAZo666GM, E34-Patryk, woz, bax44 i może jeszcze ze 2-3 osoby...i te osoby albo odpisują na temat albo dyskretnie napiszą, że przegiąłem :lol: A Ty bezmyślnie odpisujesz na moje posty i do tego prowokujesz abym ja odpisywał na Twoje posty - i koło się zamyka. Gdybyś nie kontynuował pisania po 1 stronie tego wątku, to byśmy nie zajechali na 13 stronę...zreszta jeśli mowa o zachowaniu emocjonalnym 15 latak, to aż dziwne że masz ponad 30 lat (jeśli Twój rocznik to 79): moja miała tylko sarnę na sumieniu - reszta wygląda na ori. za to facio który mi sprzedawał kupił E60 z przestrzelonym lewym słupkiem - po pościgu policyjnym w DE I ja Cię wtedy nie obrażałem...mimo, że napisałeś jak bys był napalonym 15latkiem, który ''jara się'' pościgami policyjnymi - na tym polega inteligencja oraz taktowne zachowanie, aby nie wyciągać pochopnych wniosków, ale Ty i później Georgii zaczęliście zabawę w obrażanie osoby której nie znacie. Edytowane 13 Stycznia 2012 przez incognito Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
incognito Opublikowano 13 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 to się nazywa karmienie trolla Nie chciało mi się odpisywać ale ok... ,,Trollowanie polega na zamierzonym wpływaniu na innych użytkowników w celu ich ośmieszenia lub obrażenia (czego następstwem jest wywołanie kłótni) poprzez wysyłanie napastliwych, kontrowersyjnych, często nieprawdziwych przekazów czy też poprzez stosowanie różnego typu zabiegów erystycznych'' Więc klikaj do wipedi i po po sprawie PS Kto tu ośmieszał i obrażał...a może inaczej kto zaczął...kolega 79 i podlizując się drugi poszedł dalej :mrgreen: , Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 13 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Zebralem sie i ogarnalem caly temat Koledzy napisali ci wsumie wszystko o e39. Jestem fanem BMW ale mam kumpli tez z pod znaku gwaiazdy i niestety nikt tam niema dobrego zdania na tematma okularow. E39 to duza gablota nieda ci tyle frajdy co jakas 3er w lataniu bokiem. Proponuje ci zakupic jakies e30/e36 z wiekszym piecem pod maska. Taka fura da ci wiecej frajdy z polatania bokiem jak e39 i koszty naprawy w razie W beda nieco mniejsze, a seria 3 tez da sie jezdzic na codzien. Dodatkowym plusem bedzie to, ze szybciej uzbierasz na swoje "motoryzacyjne marzenie". Mozesz tez kupic M5 o ile cie juz stac i polaczysz to wszystko razem. Niestety jestem tez zdania. ze merc to auto dla dziadka. Jest tak cholernie miekki zeby chyba kamienie nerkowe sie ludzia same nierozbijaly... tak btw. lecialem w124 z 2,8 pod maska 200kmh po autostradzie i mialem pelne gacie poprostu zle tym sie jedzie z taka predkoscia moze dlatego, ze neijestem przyzwyczajony do takiej wanny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 13 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Albo merc miał już zawieszkę amory i sprężyny zajechane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
incognito Opublikowano 14 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Zebralem sie i ogarnalem caly temat Koledzy napisali ci wsumie wszystko o e39. Jestem fanem BMW ale mam kumpli tez z pod znaku gwaiazdy i niestety nikt tam niema dobrego zdania na tematma okularow. Dlatego już zrezygnowałem z okularnika, bo nie chce kupić najgorszego Merca jakiego zrobiono w tej klasie - później będę miał złe zdanie o Mercu Wole kupić w212 który dla mnie jest przepiękny :lol: szczególnie ten kufer i lampy jak w prawdziwej limuzynie...a wymiary w sam raz do miasta. E39 to duza gablota nieda ci tyle frajdy co jakas 3er w lataniu bokiem. Proponuje ci zakupic jakies e30/e36 z wiekszym piecem pod maska. Na pewno masz rację, ale to będzie samochód głównie na co dzień i dlatego zależy mi na komforcie...poza tym e39 ma niesamowity przód nadwozia - lampy grill, maska... No i trójka jest dość twarda Taka fura da ci wiecej frajdy z polatania bokiem jak e39 i koszty naprawy w razie W beda nieco mniejsze, a seria 3 tez da sie jezdzic na codzien. Dodatkowym plusem bedzie to, ze szybciej uzbierasz na swoje "motoryzacyjne marzenie". Mozesz tez kupic M5 o ile cie juz stac i polaczysz to wszystko razem. Niestety jestem tez zdania. ze merc to auto dla dziadka. Jest tak cholernie miekki zeby chyba kamienie nerkowe sie ludzia same nierozbijaly... tak btw. lecialem w124 z 2,8 pod maska 200kmh po autostradzie i mialem pelne gacie poprostu zle tym sie jedzie z taka predkoscia moze dlatego, ze neijestem przyzwyczajony do takiej wanny. Bo to Merc do spokojnej jazdy :lol: i wtedy możesz nim przejechać nawet (jak się nie mylę) milion km. Wielkie dzięki za ten post. Szerokiej drogi i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 14 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Więc jak kupisz pokazuj co kupiłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
incognito Opublikowano 14 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Albo merc miał już zawieszkę amory i sprężyny zajechane Bo tak to własnie jest...jak samochód zrujnowany, to gorsza jazda. Inna sprawa, że dawne Merce to jak Cadillaci... lepiej ostro w zakręt nie wchodzić. Natomiast nowy Merc to już inna bajka...jak czytałem obecna E klasa kombi ma wyważenie (przód/tył) 49% na 51% albo odwrotnie Więc jak kupisz pokazuj co kupiłeś Ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biten Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 kup Focusa Wyczuwam sarkazm...ale powiem tak: o nowym Focusie ze sportowym zawieszeniem (czyli z pakietem Gold) to możesz sobie pomarzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vmix Opublikowano 28 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 (edytowane) Jeśli mowa o modelu W212 (obecna klasa E) i F10 (obecna seria 5), to mogę powiedzieć parę słów. Jeśli szukacie precyzji prowadzenia i frajdy z jazdy na zakrętach, to raczej idźcie po serie 3 lub 1. Wg mnie BMW poszło w obyczaj, że serie 5, 6 czy 7 kupują prezesi firm a nie narwani 20 latkowie Dla narwanych jest nowa seria 1 i 3. Natomiast seria 5 nie ma tak dużej precyzji prowadzenia a jednocześnie nie ma subtelnego (delikatnego) układu kierowniczego jak E klasa więc trochę nijako się jeździ na zakrętach obecną serią 5 - bardziej dla tych co lubią lekko usportowione limuzyny z długą maską. Oczywiście to moje zdanie - jeździłem jedynie W212 i F10 ale co nieco czytam pisemka motoryzacyjne i opinie użytkowników i wszytko się zgadza o czym pisze wyżej. Pozdr Edytowane 28 Marca 2012 przez vmix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 28 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Seria 5 i 7 te auta to wygodne limuzyny a nie auta do kręcenia bączków itp.... Z tym się zgodzę tak jak i S klasa to nie auto do latania bokami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi