Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

Rekomendowane odpowiedzi

17 cali do e46?

w dodatku skręcane, niby 2tlg RH ale i tak szkoda...

do skręcanej felgi z polerowanym rantem musowo am być niski zawias + niska opona z naciągiem

pozdro

RH ZW1 8'' i 9''x17'' - SKRECANE - nie bbs (2006070751) - motoAllegro czy takie cos wejdzie do e46 touring zawias standard

jak chcesz robic naciągi to żaden problem

bez naciągów przód z dystansem zmieniającym rozstaw wejdzie bez problemu,a tył z opona 245 i et zmniejszonym do 20-25 odpada

Standardowe et w e46 to właśnie w granicach 45-49 (coś koło tego), a więc powinno wejść. U mnie 9cali et34 opona 235 i jest ok (niby delikatnie przyciera, ale na oponie śladów nie widać). Sam się zastanawiam nad rh tylko 18" (delikatną glebę już mam :) )...

nie przejmuj się w mojej 316 e46 mam założone zimówki z e34 na et rozstaw poszedł szerzej na każdym kole po 24mm i nic się nie dzieje nie ociera i w ogóle ale jak zrobisz glebe to niestety możesz się z tym liczyć.

A kułeczka 1 klasa tylko według mnie nie na nasze drogowe dzurawce .

Pozdrawiam

nie przejmuj się w mojej 316 e46 mam założone zimówki z e34 na et rozstaw poszedł szerzej na każdym kole po 24mm i nic się nie dzieje nie ociera i w ogóle ale jak zrobisz glebe to niestety możesz się z tym liczyć.

A kułeczka 1 klasa tylko według mnie nie na nasze drogowe dzurawce .

Pozdrawiam

felgi od e34 masz w okolicach et20, wiec odsadzenie masz w druga strone (do zew) niz w przypadku tych, ktore wkleil szakal. Ta z et 47 powinna wejsc bez problemu (standardow felga na e46 to wlasnie et47, tylko ze jest wezsza bo 7J, a nie 9J), ale et 60 moze byc problem bo raczej pewne ze bedzie obcieralo od srodka. Ale do tego masz dystanse. Dystanse mozesz kupic od 5mm nawet i do 30mm, wiec powinny ci bez problemu rozwiazac problem gdyby sie pojawil. Upewnij sie ze otwor centrujcay bedzie pasowal (72,6 do e46 jesli sie nie myle. Niech ktos mnie ewent. poprawi).

felgi od e34 masz w okolicach et20, wiec odsadzenie masz w druga strone (do zew) niz w przypadku tych, ktore wkleil szakal. Ta z et 47 powinna wejsc bez problemu (standardow felga na e46 to wlasnie et47, tylko ze jest wezsza bo 7J, a nie 9J), ale et 60 moze byc problem bo raczej pewne ze bedzie obcieralo od srodka. Ale do tego masz dystanse. Dystanse mozesz kupic od 5mm nawet i do 30mm, wiec powinny ci bez problemu rozwiazac problem gdyby sie pojawil. Upewnij sie ze otwor centrujcay bedzie pasowal (72,6 do e46 jesli sie nie myle. Niech ktos mnie ewent. poprawi).

felgi maja rozstaw 5x112 i potrzebny jest dystans zmieniający rozstaw

na tej aukcji

dystanse RH 5x120 na 5x112 orginał 22mm 30mm bmw (1987449729) - motoAllegro

są 22 i 30

czyli wyjdzie

przód 8J et38

tył 9J et17

a na tej maja wszystkie 45 mm

RH Dystnase 5x120/ 5x112 Zmieniajace Rozstaw 45mm (1982223773) - motoAllegro

czyli

8j et15

9j et2 :drool: