Krzysiek Opublikowano 18 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Od dzisiaj działa nieco inny system linków na forum. Został on poprawiony i jest teraz bardziej zoptymalizowany pod pozycjonowanie. Jeśli macie gdzieś dodane linki (w stopkach, w ogłoszeniach) możliwe, że będzie konieczna ich zmiana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 18 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Znaczy się że co ?? dobrze mieć linka w podpisie czy nie dobrze ?? :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 18 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Znaczy ostrzeżenie za pytanie nie na temat ;p Od dzisiaj testujemy vbseo i zobaczymy, czy będzie miliard użytkowników nowych za tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 18 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 kliknąłem coś u Mordulca w poście:) o to chodzi??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 18 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Znaczy ostrzeżenie za pytanie nie na temat ;p Od dzisiaj testujemy vbseo i zobaczymy, czy będzie miliard użytkowników nowych za tydzień Eee no tak to się nie bawimy , nikt nie powiedział , że nie można pytań zadawać :dance: Przechodzimy z Nofollow na coś bardziej pod SEO ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 18 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 kliknąłem coś u Mordulca w poście o to chodzi??? Hm, no jest jakiś Like i Share, ale o co w tym chodzi, to jeszcze nie wiem,na razie to wywale trochę duży kombajn z tego dodatku i ma w ciul opcji. Na święta sobie poczytam instrukcję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi